Sådan Vælger Du En Baseballhandske

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Baseballhandske
Sådan Vælger Du En Baseballhandske

Video: Sådan Vælger Du En Baseballhandske

Video: Sådan Vælger Du En Baseballhandske
Video: LA MÉCANIQUE DU LANCER 2023, September
Anonim

Baseballhandsker hjælper spillere med at fange bolde under leg og øvelse. Afhængigt af positionen, hvor atleten spiller, har han brug for forskellige handskemodeller. Baseball er ikke særlig populær i Rusland, så sælgere i sportsbutikker hjælper sandsynligvis ikke dig med at vælge den rigtige mulighed. Derfor skal du være i stand til at vælge dine egne baseballhandsker.

Sådan vælger du en baseballhandske
Sådan vælger du en baseballhandske

Baseball bruger traditionelt fælder - handsker, der gør det lettere at fange bolden. Afhængigt af spillernes position på spilleplanen kan der være forskelle i længde, lommeskæring, konstruktion og størrelse, som traditionelt måles i inches. En sådan handske blev introduceret i formen i slutningen af det nittende århundrede.

Mellem tommelfingeren og de forenede fire er membranen. Det spiller rollen som en slags lomme, der giver dig mulighed for at dække et stort område og ikke tillader bolden at hoppe.

Kvalitet

Vær særlig opmærksom på kvalitet, fordi handsken har rigtig tunge belastninger. Det er ønskeligt, at det er lavet af specielt behandlet læder med høj styrke. Naturligvis vil en sådan handske koste meget, men den vil tjene dig i mange år.

Der skal lægges særlig vægt på sømmene. De skal være lavet af tykke, holdbare tråde. Prøv at trække et par af dem ud.

Hvis sømmene let giver sig, er det bedre ikke at købe en sådan handske, da den simpelthen kan komme af når som helst.

Nye handsker er normalt ikke særlig behagelige. Huden tillader ikke hånden at bevæge sig fuldstændigt, gnider vabler og forårsager ubehag. Mangel på elasticitet betyder ikke, at handsken er af dårlig kvalitet, tværtimod.

Nogle, for at sprede fælden, smør den med forskellige olier, køres af en bil eller varme den op i ovnen. Dette hjælper med at gøre handsken mere elastisk, men det er ikke nødvendigt at ty til sådanne nødforanstaltninger. Det er nok bare at spille det i et par uger.

Valg af handsker

Først og fremmest skal du vælge størrelse. Der er mange modeller på markedet, så det vil ikke være svært at vælge den rigtige størrelse på arbejdskraft. Der er endda børnehandsker, der passer til et lille håndtag.

Du kan også finde universelle handsker i butikken, hvor der findes specielle fastgørelseselementer. De giver dig mulighed for at ændre handskens størrelse. Dette er ideelt til et barn, da handskens størrelse kan øges, når du vokser.

Klassiske modeller bruger kun snørebånd til fastgørelse af størrelse. Professionelle atleter syr endda skræddersyet udstyr til sig selv, da kvaliteten af spillet direkte afhænger af dette.

Handsker adskiller sig desuden i tommelfingerretningen, så en passende mulighed ikke kun kan vælges af højrehåndede, men også af venstrehåndede. Derudover har nogle spillere brug for en handske til den modsatte hånd fra kastearmen.

Anbefalede: