Kæmper - Hvilken Slags Sport Er Dette?

Indholdsfortegnelse:

Kæmper - Hvilken Slags Sport Er Dette?
Kæmper - Hvilken Slags Sport Er Dette?

Video: Kæmper - Hvilken Slags Sport Er Dette?

Video: Kæmper - Hvilken Slags Sport Er Dette?
Video: Fighting Form 1 2024, April
Anonim

Grappling er en type kampsport, der ikke indebærer strejker. Henviser til "smarte" sportsgrene, hvor der lægges vægt på taktiske færdigheder. Retningen har dukket op for nylig, men er allerede blevet populær i forskellige alders- og vægtgrupper.

Hvilken type sport kæmper med?
Hvilken type sport kæmper med?

Grappling er en populær type kampsport i Rusland, der kombinerer teknikker fra andre brydningsdiscipliner med minimale begrænsninger for brugen af smertefulde og kvælende teknikker. Denne retning indebærer ikke strejke eller brug af våben. På en anden måde kaldes denne sport "skak over tatamien".

Gribende historie

I denne type brydning finder alle begivenheder sted i boderne. Kæmperen skal have et beregende sind og list. Ellers vil han ikke være i stand til at besejre sin modstander. Grundlæggeren af retningen er Sheikh Tahnun Bin Zayed Al Nahiyana fra De Forenede Arabiske Emirater. Han studerede nøje kampens retning, lærte færdighederne i selvforsvar uden våben.

Han var også glad for anden kampsport. Hver gang fra hans mentorer hørte han, hvorfor deres system er bedre end resten. Det var imidlertid kun muligt at kontrollere rigtigheden af lærerne kun ved hjælp af en duel. Så ideen opstod for at oprette en liste med begrænsede regler og organisere en kamp, hvor effektiviteten af metoderne kunne bevises uden brug af hårde eller fatale slag.

Den første officielle turnering blev kun afholdt i 1998. I det måtte atleter bevise effektiviteten af deres metode uden at strejke. I dag vokser antallet af fans af denne sport. Der er flere af de største organisationer placeret i forskellige dele af planeten.

Særlige egenskaber

I modsætning til mange andre former for brydning afhænger sejren ikke ved at kæmpe, så meget af fysisk kondition som af atletens tekniske arsenal. Under træning udvikles en følelse af balance, fordelingen af deres egen vægt. Samtidig skal en persons tænkning være åben hele tiden for en hurtig og klar reaktion på den anden deltagers handlinger.

Dette er ikke at sige, at dette er en smuk sport. Tilskuere ser ofte taktisk brydning i liggende stilling. Det varemærkekast, der kendetegner denne sport, er nedturen. Dette er det sædvanlige at slå modstanderen ned og sætte kampen i en vandret position.

Denne tilgang bruges meget ofte, hvilket forklares af atleter ved enkelhed og pålidelighed. Svært kast er ikke vellykket ved første forsøg. Efter at have indtaget en dominerende stilling udføres et smertefuldt eller kvælende greb. Sidstnævnte inkluderer luft og blod, når modstanderens halspulsåren bliver presset.

Tilladt er:

  • låse, håndled, håndtag;
  • kvælning
  • indvirkning på ankel og ben.

Forbudte teknikker inkluderer:

  • påvirkning af ansigtet
  • bid;
  • gribende tommelfingre og andre fingre og tæer;
  • hårtrækning
  • krog med fingre;
  • effekter på ørerne og nogle andre.

Hvad er træningspaserne?

En integreret del er en kompressionst-shirt med lange eller korte ærmer. Det er behageligt for atleter på grund af dets lufttæthed og tørrehastighed. På trods af at det er lavet af syntetisk stof, er det ret dyrt.

Shorts skal være korte og behagelige. Typer, der er syet specifikt til sambo eller andre sportsgrene, kan bruges. Nogle gange bruges en freestyle wrestling uniform i stedet for en T-shirt og shorts. Under træning bruges sko ikke, og tøj bør ikke have fremmede striber, lommer og andre elementer lavet af metal og plast.

Fordele

Den største styrke ved at kæmpe er dens forhold til smart sport. For at vinde har du ikke kun brug for fremragende fysisk form og brutal styrke, men evnen til at forvirre den anden fighter og tvinge ham til at lave en fejl.

Fordelene inkluderer udvikling:

  • fart;
  • fleksibilitet
  • bevægelsesplast.

Kæmpere lærer at kontrollere deres kroppe, føle balance og fordele vægten korrekt under en kamp. På samme tid skal de altid forblive indsamlet, klar til eventuelle uventede træk fra modstanderen.

Afslutningsvis bemærker vi, at enhver kan engagere sig i denne type kampsport. Fysisk kondition og alder har næsten ingen effekt. Træningsresultater vises næsten med det samme. Der er en stigning i styrke, udholdenhed, forbedring af fysisk og mental tilstand. Når man træner taktik, kan en person klare fremtiden med næsten enhver kampsportteknik.

Anbefalede: