Hvordan Man Kæmper Mod Spekulation Om Billetter Til OL I

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Kæmper Mod Spekulation Om Billetter Til OL I
Hvordan Man Kæmper Mod Spekulation Om Billetter Til OL I

Video: Hvordan Man Kæmper Mod Spekulation Om Billetter Til OL I

Video: Hvordan Man Kæmper Mod Spekulation Om Billetter Til OL I
Video: А Джокер то не лечится ► 1 Прохождение Batman: Arkham Asylum 2024, April
Anonim

Salget af billetter til de olympiske lege i 2014 i Sochi begyndte et år før begivenhedens start og vil være tilgængeligt, indtil det åbnes på det officielle websted. Uærlige sælgere og forhandlere sover dog ikke, så arrangørerne træffer særlige foranstaltninger for at undgå spekulation i billetter.

Hvordan man kæmper mod spekulation om billetter til OL i 2014
Hvordan man kæmper mod spekulation om billetter til OL i 2014

Billetbegrænsninger

Sochi 2014-organisationsudvalget og det russiske sportsministerium har indført et særligt lovforslag til bekæmpelse af billetspekulation ved de kommende olympiske lege. Samtidig blev oplevelsen fra tidligere OL taget i betragtning. Faste priser for alle typer billetter samt proceduren for deres salg blev fastsat af regeringen i Den Russiske Føderation.

Prisen for billetter til konkurrencer i bjergklyngen starter fra 500 rubler og i kysten - fra 1000. Den gennemsnitlige pris for alle typer billetter varierer fra 3.000 til 9.000 rubler. Billetter til åbning og lukning af OL koster fra 4.500 rubler. Den dyreste kategori "A" -billetter kan købes til en pris på 50.000 rubler.

Derudover er der en grænse for antallet af solgte billetter pr. Person. Begivenheder som åbningsceremonien for De Olympiske Lege, kunstskøjteløb og ishockey kan kun købes med 4 billetter pr. Person. Begrænsning for andre konkurrencer - 8 billetter. Højst 50 billetter kan bestilles ad gangen. På samme tid opfordrer de olympiske komités borgere borgerne til kun at betale for køb af billetter med kortene fra den officielle partner til legene - Visa. Det skal huskes, at nogle regioner har deres egne regler for salg og køb af billetter.

Foranstaltninger til at bremse spekulation

Borgere, der spekulerer med billetter til OL, er forpligtet til at betale en bøde på op til ti gange billetprisen. Bøden for private iværksættere og embedsmænd er tyve gange billetprisen. Juridiske enheder, der holdes ansvarlige for spekulation, skal betale fra 500.000 til en million rubler samt suspendere deres aktiviteter i tre måneder. Alle disse foranstaltninger gælder både for almindeligt og online billetsalg. Alle tilfælde af overtrædere overvejes straks inden for 10 dage. Et specielt lovforslag om spekulation gælder i endnu et år efter afslutningen af OL.

Hvis de afslørede tilfælde af overtrædelse ikke falder ind under dem, der er anført i lovforslaget, vil anklagemyndigheden overveje dem inden for rammerne af artikel i straffeloven "Bedrageri". Denne artikel giver som en sanktion ikke kun en monetær bøde, men også kriminalitetsarbejde samt fængsel.

Anbefalede: