Sådan øges Grebstyrken

Sådan øges Grebstyrken
Sådan øges Grebstyrken

Video: Sådan øges Grebstyrken

Video: Sådan øges Grebstyrken
Video: Strong Forearms | Increase Your Grip Strength 2024, April
Anonim

I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du øger din grebstyrke uden at bruge meget tid og kræfter på det. Resultatet venter ikke længe. Kontrolleret på mig selv.

Sådan øges grebstyrken
Sådan øges grebstyrken

Grebstyrke er som regel nødvendigt for kampatleter fra sådanne sportsgrene som: Sambo, brasiliansk Jiu-Jitsu, Judo osv. Det vil sige hvor en kimono fungerer som et outfit.

Under træningsprocessen bliver grebstyrken selvfølgelig stærkere over tid, men ofte er det ikke nok, så mange atleter ty til forskellige øvelser, der hjælper med at øge grebsstyrken.

Jeg taler om to. Efter min mening kan de betragtes som de mest effektive.

1) reb klatring. Fantastisk træning, der øger din grebstyrke. Og dette er ikke den eneste fordel ved denne øvelse. Hele kroppen pumpes bortset fra benene. Imidlertid kan reb kun findes i sportsklubber, og selv da ikke i alle.

2) Statisk opbevaring på et håndklæde eller lagen. Det er nødvendigt at smide materialet over stangen og hænge i fat i begge ender. Hængning kan ske enten ved fuldt fat i fingrene eller ved hjælp af flere fingre. Denne øvelse er meget effektiv og tilgængelig for alle. Der er vandrette stænger i næsten enhver have. Desuden kan du smide stoffet over en gren. Du kan ikke bare hænge, mens du gør denne øvelse, men også trække op og dermed bruge andre muskelgrupper.

Du kan udføre øvelserne både i kombination og separat. Dette kan gøres efter træning eller i fritiden fra træning. De kan udføres ikke kun af en professionel atlet, men også af alle, der ønsker at øge grebstyrken i deres hænder.

For at undgå forskellige mindre skader, skal du varme dig op inden du udfører disse øvelser. Enhver øvelse vil gøre:

- Cirkulære bevægelser med børster.

- Cirkulære bevægelser af hænderne i albueleddet.

- Cirkulære bevægelser af armene i skulderleddet

- Vipper, drejer sig.

Efter opvarmningen anbefales det at stå i vægt med fingrene. De fleste avancerede atleter kan prøve at stå på flere tæer. Denne øvelse styrker håndbåndene.

Udvikler perfekt grebstyrke og håndledsekspander.

Øvelser til grebstyrke er nok flere dage om ugen. Resultatet mærkes efter blot et par træningsprogrammer.

Anbefalede: