Sådan Taber Du Mave Og Overvægt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Mave Og Overvægt
Sådan Taber Du Mave Og Overvægt

Video: Sådan Taber Du Mave Og Overvægt

Video: Sådan Taber Du Mave Og Overvægt
Video: Sund mad gør dig FED! Sådan taber du fedtet. 2024, April
Anonim

Tynd talje, glat elastisk mave - hvem drømmer ikke om det? Men hvordan kan man omdanne mavens gelatinøse masse, imponerende at vade gennem bukserne på bukserne, til en trænet mavemasse? Som med mange aktiviteter er en holistisk tilgang og udholdenhed afgørende.

Træning og diæt - formlen for en god figur og en flad mave
Træning og diæt - formlen for en god figur og en flad mave

Er det nødvendigt

  • - træningsmåtte
  • - en tabel med madkalorier.

Instruktioner

Trin 1

Du kan pumpe pressens "terninger" op. Men det er ikke en kendsgerning, at du eller andre vil bemærke dem under fedtlaget. Du vil ikke være i stand til at forbrænde fedt med motion alene - du bliver nødt til at tage en diæt. Begræns let fordøjelige kulhydrater i din kost (stivelsesholdige fødevarer, slik). Foretrækker måltider med lavt kulhydratindhold og lavt kalorieindhold (grøntsager, kød). Sult ikke under nogen omstændigheder - dette kan provokere anfald af ukontrolleret frossethed. Det er bedre at spise 5-6 gange om dagen, men i små mængder.

Trin 2

Fjern fra dit liv alle de faktorer, der bidrager til at strække abdominalvæggen. Disse inkluderer for eksempel en overdreven mængde øl, der er drukket i et møde.

Trin 3

Gør nogle mavemuskler dagligt. Antallet af tilgange til hver øvelse er tre, antallet af gentagelser er tyve. Øvelser: 1. Læg med ryggen på gulvet, læg dine hænder på bagsiden af dit hoved, bøj knæene og hvil på gulvet. Løft dine skuldre, stræk brystet til dine knæ. På samme tid som at løfte, så prøv at vride din torso lidt til højre - som om du prøvede at røre ved højre knæ med venstre side af brystet. Lig dig ned og gentag derefter på den anden side af din krop. Under træningen skal lænden forblive presset ned i gulvet. 2. Startpositionen er den samme som i den første øvelse. Løft dine skuldre og ben på samme tid, og prøv at røre ved dine knæ med albuerne. Sørg for, at nedre ryg er presset godt mod måtten.3. Liggende på din højre side, stræk din højre hånd foran dig, læg din venstre hånd på bagsiden af dit hoved. Prøv at hvile din højre hånd på gulvet, løft samtidigt begge ben (lavt) og overkroppen, hvilket tvinger taljenes muskler til at stramme. Gentag 20 gange for hver side.

Anbefalede: