Effektive Body Flex øvelser For Maven

Indholdsfortegnelse:

Effektive Body Flex øvelser For Maven
Effektive Body Flex øvelser For Maven

Video: Effektive Body Flex øvelser For Maven

Video: Effektive Body Flex øvelser For Maven
Video: Pilates maveøvelser 2024, Kan
Anonim

Bodyflex træningssystem er baseret på princippet om at forbrænde fedt med ilt. Ved at regulere din vejrtrækning og trække i din mavevæg træner du dine muskler, mens du samtidig fælder fedt. Motion kan hjælpe dig med at slippe af med blød hud, slanke dine ben og arme og flade din mave.

Effektive body flex øvelser for maven
Effektive body flex øvelser for maven

Bodyflex-princippet

Bodyflex-systemet blev udviklet og testet på sig selv af den amerikanske Greer Childers. Ifølge kursusskaberen er kun en kvart times daglig træning nok til at opnå den ønskede effekt. Det vigtigste er regelmæssighed og korrekt vejrtrækning. Det er værd at afsætte en separat lektion til dens udvikling. Du kan træne dig selv ved at lære øvelserne fra bøger og videoer. Men hvis denne mulighed synes for enkel for dig, skal du tilmelde dig en body flex-gruppe og træne under vejledning af en træner.

Effektiviteten af motion øges, hvis du følger den rigtige diæt. Undgå for fede fødevarer, slik og sodavand - de bidrager til oppustethed og fedtaflejring i taljeområdet.

Alle øvelser anbefales at udføre på tom mave, helst om morgenen. Du kan drikke vand inden klassen. Ingen særlig opvarmning er påkrævet - du kan starte gymnastik straks efter at have vågnet.

Skaberen af komplekset anbefaler ikke at fokusere på vægt, men på parametre. Før du begynder at træne med et målebånd, skal du måle din talje samt den "nedre" og "øvre" mave et par centimeter henholdsvis over og under taljeområdet. Skriv de resulterende tal ned. Efter en uge skulle centimeteren vise mere behagelige resultater.

Hvis du vil have hurtigere resultater, skal du lave mini-komplekset to gange om dagen, morgen og aften.

Som et resultat af regelmæssig træning i systemet vil du være i stand til at tabe sig, forbedre kropsholdning og ændre parametre i din krop - fjern din mave, gør dine ben slankere, skab en elastisk presse og en tynd talje.

Træner vejrtrækning

Pust ud al luften fra lungerne. Saml dine læber i et rør, og slip det langsomt og jævnt. Luk derefter dine læber og træk vejret dybt gennem næsen, fyld dine lunger med ilt. Frys i et par sekunder og udånder skarpt. Udåndingen skal være dyb i flere trin og gå lige ud af mellemgulvet.

Efter udånding af al luft skal du lukke munden og holde vejret og trække maven med al din magt under ribbenene. Hold den i denne position i en langsom optælling på otte, inhalér derefter og slap af med dine mavemuskler. Inden du starter øvelserne, skal du udarbejde teknikkerne til korrekt vejrtrækning og bringe dem til automatisme.

Mini-sæt øvelser til maven

I "Bodyflex" -komplekset er der flere øvelser, der sigter mod at eliminere fedt fra underlivet. Korrekt udførte øvelser træner mavevæggen, indlæser rectus og skrå mavemuskler og bidrager til udviklingen af fleksibilitet. Hver øvelse skal udføres tre gange og holde vejret så længe som muligt.

Start med en øvelse, der har til formål at træne dine øvre og nedre mave muskler. Læg på ryggen, bøj dine ben på knæene, læg dine fødder på gulvet i en afstand af 30 cm fra hinanden. Løft dine hænder og træk dem op uden at løfte hovedet fra gulvet. Træk vejrtrækningsøvelsen, træk maven kraftigt ind, stræk dine arme, løft dine skuldre og hoved. Vip hovedet tilbage, hagen op. Løft bryst og skuldre så højt som muligt - spænding skal mærkes i hele kroppen. Hold denne position i 8 tællinger, sænk dig derefter ned, inhalér og slapp af.

Prøv en øvelse, der kan styrke din nedre abs. Lig på gulvet med dine ben udstrakte. Placer dine håndflader under bagenden. Lav en åndedrætsøvelse, træk i maven. Løft dine ben 9-10 cm over gulvet, og lav flere brede sakse-stil gynger med dem, træk sokkene ud. Udånd, sænk dine fødder ned på gulvet.

For de skrå muskler i maven er en enkel, men meget effektiv øvelse velegnet. Sid på gulvet med dine knæ krydsede og dit venstre ben over din højre. Placer din venstre hånd bag din ryg og vikl din højre hånd rundt om dit venstre knæ. Lav en åndedrætsøvelse, træk i maven og træk knæet mod dig med din højre hånd, mens du drejer din torso til venstre. Du skal føle en stærk spænding i musklerne i taljen og hofterne. Hold denne position i 8 tællinger, og vend langsomt tilbage til startpositionen. Gentag øvelsen 3 gange i hver retning.

Anbefalede: