Sådan Får Du Orden På Dine Hofter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Orden På Dine Hofter
Sådan Får Du Orden På Dine Hofter

Video: Sådan Får Du Orden På Dine Hofter

Video: Sådan Får Du Orden På Dine Hofter
Video: 10 Styrkeøvelser mot Vonde Hofter 2024, April
Anonim

Hofterne er måske det mest problematiske område af den kvindelige krop. Det er her, fedtet først lægger sig og danner de hadede "ører". Cellulite angriber også primært lårområdet og gør det umuligt at bære korte shorts og miniskørt. For at undgå at skulle skjule ujævn hud og løse, formløse lår under jeans og lange nederdele, skal du starte et program, der sigter mod at få dine lår i perfekt stand.

Sådan får du orden på dine hofter
Sådan får du orden på dine hofter

Er det nødvendigt

  • - hård børste til kroppen
  • - diæt med lavt saltindhold
  • - rigelig drink
  • - håndvægte
  • - gymnastikmåtte
  • - trapper;
  • - platform 20-30 cm høj.

Instruktioner

Trin 1

For at bekæmpe forekomsten af cellulite, gnid lårene dagligt med en stiv, tør børste. Du kan gøre dette på badeværelset om morgenen. Børst tænderne med den ene hånd og masser lårene med den anden. Må ikke have ondt af dig selv, huden skal blive rød, og du skal føle dig varm og endda brænde.

Trin 2

Skær ned på salt og krydret mad. De bevarer væske i det intercellulære væv og fører til ødem, primært i lårene.

Trin 3

Drik mere vand, og det er mindre sandsynligt, at cellulite sætter sig på dine lår. Det er vand, der skyller alle toksiner ud af kroppen og fremskynder stofskiftet. Rent vand er vigtigt for normal stofskifte.

Trin 4

Gå ind til sport. Intet beløb af massage eller diæt vil gøre noget godt, hvis du ligger i sofaen. Lår og baldernes muskler reagerer meget let på belastningen, og du kan hurtigt sætte dig i orden.

Trin 5

Glem liften, hvis du vil have smukke lår og faste balder. Prøv at løbe op ad trappen, spring over trinet. Hvis du aldrig har spillet sport, er det usandsynligt, at du kan køre mere end et span. Start i det små, og opskal dit arbejde hver dag. Efterhånden bliver dine lår slankere, og din bagdel strammer sig. At løbe trapper er den bedste øvelse for dette område af kroppen.

Trin 6

Squat med vægte. Tag håndvægte op, stå op lige. Løft håndvægtene til dine skuldre. Squat dybt, roligt tilbage til startpositionen. Mens du sidder på huk, skal du holde din ryg lige, ikke sluge, se foran dig. Hold dine hæle på gulvet. Lav 10-12 squats, hvil i cirka et minut, og lav et andet sæt.

Trin 7

Med tåen på din højre fod skal du hvile på en lav platform og placere din venstre fod foran dig i en bred skridtafstand. Hold ryggen lige, træk i maven, læg dine hænder på din talje. Flyt din kropsvægt til benet foran. Bøj dit venstre ben og sænk din torso ned, så knæet på dit højre ben næsten rører gulvet. Prøv at holde knæet på dit venstre ben inden for tåen. Vend tilbage til startposition. Hovedarbejdet udføres med forbenet. Lav 5-8 squats og skift ben. Når du har gjort alle squats til det andet ben, skal du hvile et minut og gentage igen. Denne øvelse fungerer godt med vægte.

Trin 8

Lig på din højre side på en gymnastiksmåtte. Stræk dine ben, hvil på din højre albue. Den venstre hånd ligger frit langs kroppen. Løft langsomt dit lige venstre ben op og sænk det også langsomt. Placer ikke din fod på gulvet eller på dit højre ben, den skal være konstant hængende. Lav så mange reps som du kan. Rul derefter over til den anden side og arbejd med din højre fod. Denne klassiske saksøvelse, der udføres hver dag, vil slippe af med de grimme ridebukser på lårene om to til tre måneder.

Anbefalede: