Skal Du Træne Hjemme?

Skal Du Træne Hjemme?
Skal Du Træne Hjemme?

Video: Skal Du Træne Hjemme?

Video: Skal Du Træne Hjemme?
Video: ALENE HJEMME SÅDAN KAN DU TRÆNE DET 2024, April
Anonim

Ak, det er ikke altid muligt at afsætte midler fra familiens budget til at gå i gym eller fitness. Men på trods af dette vil jeg være i god form. De, for hvem diæt alene ikke er nok, begynder alvorligt at tænke på lektier.

Skal du træne hjemme?
Skal du træne hjemme?

For at beslutte, om du skal træne derhjemme, skal du først afveje fordele og ulemper. Lad os starte med ulemperne ved sådanne aktiviteter.

For det første er der ingen træner ved siden af dig, en professionel, der fortæller dig, hvad du laver forkert eller giver værdifuld rådgivning. Derhjemme kan du let blive såret på grund af din egen uvidenhed, eller du kan udføre nogle øvelser forkert, hvilket betyder, at den er ineffektiv.

For det andet er det undertiden svært at finde ledig plads til træning. I nogle programmer skal du aktivt springe og bevæge dig. Og hvordan kan du bevæge dig frit i et lille rum "et par meter efter et par meter"?

For det tredje den berygtede motivation, som ofte mangler. Forestil dig, at du, træt efter en hård dags arbejde, vendte hjem. Og der venter et hengivet køleskab, en lokkende computer og en yndlingssofa allerede på dig. Ikke alle har viljestyrke til at tage en træningsdisk på og arbejde hårdt.

Men glem ikke de gyldne ord "der ville være et ønske …". Hvis du virkelig har brug for at dyrke sport, vil du helt sikkert få succes.

Fordelene er ikke mindre åbenlyse: der er ingen grund til at skynde sig hårdt ind i gymnastiksalen eller til træning efter arbejde og lægge hårdt tjente penge til hver lektion. Jeg kom hjem, spillede sport i en time - og det er det, jeg er fri.

Nu i onlinebutikker (og i almindelige butikker også) finder du bare et hav af udgydt en række programmer til at øve derhjemme. Yoga? Vælg selvfølgelig. Aerobic? Her er et udvalg af snesevis af flotte videoer. Latinamerikanske danser? Og dette kan findes uden store vanskeligheder.

Og også selvstudium er en grund til stolthed: Du skærer tid mellem arbejde og husarbejde og bruger det ikke til at ligge i sofaen, men til selvforbedring.

Overvej den store betydning af opvarmning og afkøling, lyt til dine følelser under lektionen. Overvæld dig ikke selv, arbejd ikke igennem smerter og tårer, men du behøver heller ikke have ondt af dig selv.

Og sandsynligvis er det vigtigste at finde det program, der passer til dig i alle henseender, fra glæde til resultater. Tør, se, prøv.

Anbefalede: