Vettel Indrømmede, At Han Ikke Presterede Godt Nok I

Vettel Indrømmede, At Han Ikke Presterede Godt Nok I
Vettel Indrømmede, At Han Ikke Presterede Godt Nok I
Video: Vettel Indrømmede, At Han Ikke Presterede Godt Nok I
Video: Vettel's Reasonably Priced Car | Top Gear 2023, Februar
Anonim

Ferrari-chaufføren forstår, at han ikke formåede at præstere maksimalt i 2018-sæsonen, men han ved, hvordan man løser situationen i 2019. Efter ti etaper førte Sebastian Vettel det individuelle mesterskab, men efter sommerferien vandt han kun et løb ud af ni og gav titlen til Lewis Hamilton. Vettel, der sidst blev mester tilbage i 2013, da han spillede for Red Bull, kunne ikke undgå fejl, såsom en pensionering i Tyskland, da 25 point for en sejr blev nul, kollisioner med rivalernes biler i Italien, Japan og i USA, som et resultat af, at han rullede tilbage til enden af ​​pelotonet.

Vettel indrømmede, at han ikke præsterede godt nok i 2018
Vettel indrømmede, at han ikke præsterede godt nok i 2018

Vettel sagde:”Jeg ved, hvor hurtigt ting kan ændre sig til det værre, som det skete i 2018. Jeg er nødt til at tænke over nogle punkter. Men der er også noget andet, der gik galt, i hvilket tilfælde jeg ikke behøver at tænke over det og for komplicere tingene. Jeg ved præcis, hvad jeg skal gøre. Når jeg ser tilbage, kan jeg sige, at jeg ikke altid presterede maksimalt. Ved at evaluere mine forestillinger tror jeg, at jeg på nogle stadier havde en chance for at præstere bedre."

I alt vandt Vettel fem løb denne sæson, og hans rival Lewis Hamilton elleve. Han mistede dog mesterskabet ikke kun på grund af sine fejl.

Ferrari har seks sejre denne sæson, hvoraf holdet har vundet fire i de første ti løb. I fremtiden tog ingeniørerne den forkerte retning for udviklingen af ​​bilen, og Mercedes tog føringen.

Vettel sagde:”Vi tog et skridt tilbage i slutningen af ​​sæsonen, da vi opgav de mislykkede opdateringer, og det bragte os tilbage til konkurrencen. Jeg tror, ​​vi fandt ud af, hvor vi gik galt. Alt i alt var det en hård sæson. Men vi har et stærkt hold. Hun har potentiale. Situationen blev imidlertid påvirket af andre faktorer, der opstod inden for holdet.

Selvfølgelig havde Sergio Marchionne, vores formand, en indflydelse. Det var ikke let at komme igennem.

I den næste sæson skal vi være opmærksomme på alle detaljer og sørge for, at vi bliver endnu stærkere."

Statistisk set var 2018-sæsonen den bedste for Ferrari siden 2008. Så, Kimi Raikkonen, efter en lang pause, klatrede til toppen af ​​podiet og vandt US Grand Prix.

Samtidig er det ifølge Vettel vigtigt ikke at overse de positive aspekter.

Han sagde:”Vi havde løb, da vi pressede alt ud af bilen, da jeg følte, at jeg gav mit bedste. Jeg var tilfreds med sådanne forestillinger. Nu skal vi roe os lidt ned. Vi har tid til at analysere alt.

Jeg tror ikke, vi har brug for at vende alt på hovedet. Men jeg kan bestemt omkonfigurere og blive endnu stærkere."

Populær af emne.