Sådan Pumpes Skulderbæltet Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Skulderbæltet Op
Sådan Pumpes Skulderbæltet Op

Video: Sådan Pumpes Skulderbæltet Op

Video: Sådan Pumpes Skulderbæltet Op
Video: Changing the Oil on a Leybold Holding Pump (D25B) 2024, Kan
Anonim

Pumpede deltamuskler eller blot skulderbæltet er en uundværlig egenskab for en stærk moderne mand (og nogle kvinder). Denne kategori af muskler inkluderer også trapezius muskler, hvis pumpning også er en vigtig opgave.

Sådan pumpes skulderbæltet op
Sådan pumpes skulderbæltet op

Nødvendig

  • - En vægtstang og et sted at træne med den;
  • - Håndvægte;
  • - Blok simulator.

Instruktioner

Trin 1

Opvarm først og stræk dine muskler. Enhver øvelse vil gøre for dette. Det er dog bedst at lave 20 reps med en let barbell. Du kan bruge en tom bjælke eller håndvægte. Bemærk, at du kun kan fortsætte med at udføre et sæt grundlæggende øvelser efter opvarmning. Husk at lave et par knebøjninger og strække dine led. Ellers er der risiko for personskade.

Trin 2

Start med en siddende vægtstangpresse. Tag en stang og læg vægtplader på den. Vælg vægt baseret på din nuværende fysiske tilstand. Start med en masse vægt med det samme anbefales ikke. Denne øvelse er rettet mod at pumpe de laterale og forreste deltamuskler.

Trin 3

Tag håndvægte. Mens du sidder, skal du lave et sæt med det krævede antal reps. Først skal du gøre så mange gange som din dyrebare krop tillader dig. Derefter skal du begynde at løfte dine arme med håndvægte foran dig. Først skal du gøre det ad gangen og derefter synkront. Fordelen ved denne øvelse er, at trapezius muskler udvikler sig parallelt. Stå derefter op og start med at sprede armene med håndvægte til siden, og fortsæt derefter med at udføre en lignende øvelse, men med din torso skråt.

Anbefalede: