Hvordan Man Lærer At Danse Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Danse Derhjemme
Hvordan Man Lærer At Danse Derhjemme

Video: Hvordan Man Lærer At Danse Derhjemme

Video: Hvordan Man Lærer At Danse Derhjemme
Video: LÆR AT DANSE // SHOWDANCE FOR BEGYNDERE - PART 1 ✨ 2024, April
Anonim

I dag kan du lære at danse derhjemme ved hjælp af videokurser, der er købt i butikken eller downloadet fra Internettet.

Hvordan man lærer at danse derhjemme
Hvordan man lærer at danse derhjemme

Nødvendig

Til klasser har du brug for et frit rum på 2 kvadratmeter samt et stort spejl, hvor du kan se dig selv i fuld vækst

Instruktioner

Trin 1

Vælg det rigtige tidspunkt og sted til din dansekursus. Du bør ikke distraheres under sessionen. Angiv et tidspunkt, hvor du vil træne og udføre sessionerne regelmæssigt. Det vil sige, hvis du beslutter at øve dig i at danse i 45 minutter 2 gange om ugen, må du ikke afvige fra denne tidsplan.

Trin 2

Vælg det rigtige tøj til din dansetræning. Vælg tøj, der er behageligt og behageligt for dig at træne i. Vælg et specifikt dansetræningskursus for dig selv.

Trin 3

Start din træning med en opvarmning. Det stimulerer blodcirkulationen i musklerne og forbereder din krop til stress Vælg musik med en skarp og klar rytme. Gå på takt med musikken, slapp af i din krop og indstil for at udføre de ønskede bevægelser.

Trin 4

Efter opvarmning skal du begynde at lære bevægelsesteknikken. Undersøg hver nye bevægelse i mindst 5 minutter. Start hver træning ved at gentage det dækkede materiale. Fokuser på de bevægelser, der fungerer dårligst. Brug 10-15 minutter til denne aktivitet. Lav en liste over de bevægelser, du vil finpudse på forhånd, og fortsæt nu med at lære det nye materiale. Tag dig tid, studer omhyggeligt teknikken til alle bevægelser, observer hvordan danseren arbejder med sin krop. Brug mindst 5 minutter på at studere hver bevægelse. Lav en liste over de bevægelser, du har lært.

Trin 5

Selv hvis du ikke har mulighed for at gennemføre en træning, skal du rulle gennem bevægelserne mentalt, så du hurtigt vil huske alle bevægelser. Efter afsluttet træningen skal du sørge for at slappe af. Sæt langsom musik og tag vejret. Foretag nogle blide bevægelser for at frigøre spændinger fra musklerne, og efter et stykke tid bliver din krop fleksibel. Og snart vil du være i stand til at vise dine evner i klubdans med venner.

Anbefalede: