Hvordan Man Lærer At Danse Pardanse

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Danse Pardanse
Hvordan Man Lærer At Danse Pardanse

Video: Hvordan Man Lærer At Danse Pardanse

Video: Hvordan Man Lærer At Danse Pardanse
Video: Lær at danse: Ballet 2024, April
Anonim

På trods af at pardanse udføres sammen, kan du i den indledende fase lære på egen hånd. Således kan du lære mange grundlæggende elementer, forstå principperne for at opbygge bevægelser og handlinger.

Hvordan man lærer at danse pardanse
Hvordan man lærer at danse pardanse

Instruktioner

Trin 1

Begynd at lære med de grundlæggende elementer - trin, sving og rotation. Denne fase kan afsluttes uden en partner. For at studere mere komplekse elementer kan du ikke undvære et par. Disse elementer inkluderer: skiftende steder, synkroniserede bevægelser, støtte. Det er bedre at studere understøtningerne "fra top til bund" - først de nederste, derefter de midterste og i slutningen - de øverste, de sværeste.

Trin 2

Vær opmærksom på tøj og sko. Beklædning kan være hvilken som helst, hvis det ikke hindrer bevægelse. Sko til begyndere, helst bløde eller atletiske, bør i fremtiden udskiftes med høje hæle eller specielt fodtøj. Efterfølgende, hvis du vil deltage i konkurrencer, bliver du nødt til at bruge penge på koncertdragter og professionelle sko. For begyndere anbefales det at klæde sig så smart som muligt. Dette vil give positive følelser i løbet af lektionen og vil lyse op på den akavede bevægelse.

Trin 3

Du kan lære at danse hjemme ved hjælp af videokurser og undervisningsfilm. Hvis du ikke har en partner, skal du gå til en klub eller et dansestudie. Mange mennesker, der ønsker at lære at danse, samles i disse virksomheder, og du kan møde mange mennesker. For at vælge en god klub eller skole skal du være som de første klasser i 3-5 forskellige institutioner. Som regel gives de første lektioner for begyndere gratis.

Trin 4

I dans er det meget vigtigt at have en følelse af rytme og hørelse. Selv hvis disse kvaliteter ikke er der, fortvivl ikke. I løbet af undervisningen i moderne dans tilegnes disse færdigheder gradvist. Selvom tempoet i læring vil være langsommere end normalt.

Trin 5

Tro ikke på forskellige reklamemeddelelser, der lover at lære dig at danse om 2-3 måneder. Normalt mestrer man i løbet af denne tid grundlæggende elementer og enkle bevægelser. Kvaliteten af deres præstationer fra begyndere lader meget tilbage at ønske, så det er bedre ikke at prale af dine præstationer foran dine venner. Forresten lærer piger at danse meget hurtigere end fyre. Unge har brug for mindst 7-8 måneder for at lære at danse godt. For at begynde at danse på et meget godt niveau om et år er to klasser på 1, 5 timer om ugen ikke nok. Det er nødvendigt at øve i 3 timer mindst 3 gange om ugen.

Trin 6

En almindelig gennemsnitskole har lærere på lavt niveau, der ikke har deltaget i seriøse konkurrencer. Dette er nok til at lære af dem alt, hvad de selv kan. For at nå et professionelt niveau skal du besøge en stærk lærer. Men klasser med ham vil være så dyre, at det kun giver mening at lede efter en god træner, hvis målet er at deltage i konkurrencen.

Anbefalede: