Hvor Skal Man Tilmelde Sig Danse

Indholdsfortegnelse:

Hvor Skal Man Tilmelde Sig Danse
Hvor Skal Man Tilmelde Sig Danse

Video: Hvor Skal Man Tilmelde Sig Danse

Video: Hvor Skal Man Tilmelde Sig Danse
Video: Her danse Maren Lundby❤🌺 til 20 i stil💃 Skal vi danse tv2. Du er den beste! 9 okt 2021. 2024, Kan
Anonim

Det er aldrig for sent at lære at danse, især hvis du ikke skal deltage i mesterskaber og professionelle konkurrencer, men bare vil være i stand til at bevæge sig smukt til musikken. Men hvilken danseskole skal man vælge, og hvorfor?

Hvor skal man tilmelde sig danse
Hvor skal man tilmelde sig danse

Instruktioner

Trin 1

Der er et stort antal retninger og dansestil. Folk, balsal, historisk, moderne, gade, sport, akrobatisk - det er virkelig svært at vælge. Derfor skal du til at begynde med forstå, hvilken retning der er tættere på dig. Målet med læring spiller også en vigtig rolle. Du kan studere for at overraske venner og bekendte, danse på diskoteker, optræde i ferien, bare forbedre din fysiske kondition og koordinering af bevægelser.

Trin 2

Den nemmeste måde at lære pardans på er på en balsalskole. Det klassiske balsalsprogram inkluderer Wienervalse, foxtrot, tango og langsomvalser. Danseskoler udvider dog som regel listen over undersøgte danse, herunder rock and roll, gruppedanse og forskellige krøllede valser. Under alle omstændigheder er balsal primært rettet mod par, og hvis du vil være i stand til at danse smukke pardanse, så er dette dit valg. Latinamerikanske danse er også balsalsdanse, selvom de repræsenterer en helt anden retning.

Trin 3

Folkedanse er en meget stor gruppe, der inkluderer de bedste dansetraditioner i mange lande. Russiske, polske, irske, indiske, mexicanske, sigøjnere, kinesiske danse - dette er ikke en komplet liste over, hvad du kan lære i en god skole. De fleste af disse er gruppedanse med fokus på offentlige taler, så de vil arbejde for dig, hvis du vil fremvise dine færdigheder for så mange mennesker som muligt.

Trin 4

Klubdans, som navnet antyder, danses i natklubber og diskoteker. De adskiller sig fundamentalt fra scenevejledningen og repræsenterer en kombination af flere dansestilarter, tilpasset klubmusikken og størrelsen på dansegulvet. Det er værd at deltage i klubdansundervisning, hvis du regelmæssigt besøger klubber og vil se godt ud på siden.

Trin 5

Historiske danseskoler bliver mere og mere populære, hvor dansere ikke kun er involveret i at studere gamle dansebevægelser, men også stifter bekendtskab med historien om kostumer fra de tilsvarende epoker. Forestillingerne fra historiske dansestudier er altid et lyst og farverigt show, der tvinger publikum til at springe ind i fortiden.

Trin 6

Når du har besluttet dig for retningen, skal du ikke begå den fejl at vælge en bestemt skole. Vær opmærksom på lærernes professionalisme, salens udstyr, kravene til udstyr. Dans er en fornøjelse, og du bør ikke lære det under ubehagelige forhold.

Anbefalede: