Sådan Vælger Du En Cykel Til En Pige

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Cykel Til En Pige
Sådan Vælger Du En Cykel Til En Pige

Video: Sådan Vælger Du En Cykel Til En Pige

Video: Sådan Vælger Du En Cykel Til En Pige
Video: MTB MED BØRN//NY CYKEL TIL G 2024, April
Anonim

Kvinder adskiller sig fra mænd i anatomisk struktur - de har en kortere torso, smallere skuldre, kortere arme, mindre hænder, bredere bækken. Disse funktioner tages i betragtning af cykelfabrikanter, når de opretter modeller til piger.

Sådan vælger du en cykel til en pige
Sådan vælger du en cykel til en pige

Instruktioner

Trin 1

I sportsbutikker er der linjer med cykelmodeller specielt designet til piger. Disse modeller er straks slående på grund af deres rammes struktur, det er kraftigt undervurderet. Nu er der ingen specielle grunde til en sådan rammestruktur, dette design blev skabt i de dage, hvor kvinder ikke havde bukser på, og du kan ikke cykle med en almindelig ramme i en kjole. I dag går piger sjældent på tur i kjole eller nederdel, fordi det er meget mere bekvemt at bære shorts eller jeans. På den anden side er det meget mere praktisk at sidde på en cykel med lav ramme - du behøver ikke løfte dit ben højt.

Trin 2

Ud over den sænkede ramme er kvindecykelmodeller udstyret med et smallere styr, kortere forbindelsesstang, bredere sadel. Producenter forsøger at gøre afstanden mellem rattet og bremsearmene mindre. Endelig er cykler til kvinder simpelthen smukkere - de har mere afrundede former, lyse farver og interessante udskrifter. Hvis du har brug for en cykel til afslappede byture, skal du ikke bekymre dig om den mandlige model, du er velkommen til at tage den kvindelige model og nyde producentens pleje.

Trin 3

På den anden side reduceres stivheden af den sænkede ramme kraftigt; du kan ikke engagere dig i sportscykling med den. Generelt vil det være svært at køre langt på en sådan cykel, så det fungerer heller ikke som turistcykel. Baseret på dette er den mandlige model mere velegnet til piger, der ønsker at købe en cykel til udendørs aktiviteter. Normalt er små størrelsescykler herre gode til piger.

Trin 4

Ellers er det ikke anderledes at vælge en cykel til en pige end at vælge en cykel til en mand: vælg en cykel til din type ridning, prøv at vælge modeller fra kendte virksomheder med udstyr af høj kvalitet, sørg for at lave en testtur i butikken. Hvis cyklen er billig, skal den have et minimum af unødvendige enheder såsom en bageste støddæmper, et fodbræt, fendere, da disse elementer vil være af meget dårlig kvalitet og snart vil mislykkes, er det bedre at købe en billig cykel med en minimumssæt, da det indeholder alle ressourcer under produktion investeret klogt.

Anbefalede: