Hvilke Lande Betragtes Som Favoritter Til Vinter-OL I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Lande Betragtes Som Favoritter Til Vinter-OL I Sochi
Hvilke Lande Betragtes Som Favoritter Til Vinter-OL I Sochi

Video: Hvilke Lande Betragtes Som Favoritter Til Vinter-OL I Sochi

Video: Hvilke Lande Betragtes Som Favoritter Til Vinter-OL I Sochi
Video: Я буду ебать 2023, Oktober
Anonim

Der er mindre og mindre tid tilbage før åbningen af de olympiske vinterlege i Sochi. På trods af det russiske landsholds mislykkede præstation ved de forrige OL i Vancouver, hvor det ikke lykkedes at komme ind i top 10, betragtes det russiske hold som en af favoritterne. For det første, fordi årsagerne til fiaskoen blev analyseret, blev de nødvendige konklusioner draget, og der blev truffet foranstaltninger. For det andet er faktoren for oprindelige vægge meget vigtig. Og hvilke andre hold er blandt de ubestridte favoritter af de kommende olympiske lege?

Hvilke lande betragtes som favoritter til vinter-OL i Sochi
Hvilke lande betragtes som favoritter til vinter-OL i Sochi

Vancouver Triumfanter

Ved de forrige OL hjalp de oprindelige mure kanadierne meget. De har vundet så mange som 14 guldmedaljer. Det ser ud til, at canadiere ikke selv forventede en sådan succes fra deres favoritter. Desuden var de udsendte i Canada kun i stand til at tage 7 medaljer af højeste standard ved vinter-OL 2006, der fandt sted i Torino, Italien. Der er ingen tvivl om, at atleterne fra ahornbladets land vil forsøge at bevise, at Vancouver-triumfen på ingen måde var en ulykke. Derfor bør de selvfølgelig rangeres blandt de vigtigste favoritter.

Canadierne er traditionelt meget stærke inden for hockey. De har gode chancer for succes inden for alpint skiløb, kunstskøjteløb og nogle andre discipliner, herunder dem, der relativt nylig var inkluderet i det olympiske program.

Stabilitet er et tegn på dygtighed

Hold fra USA, Tyskland, Norge opnår konsekvent priser på konkurrencer på højeste niveau. Og hvis du også tager højde for, at ved de samme OL i Vancouver, holdene i Tyskland og især USA, betydeligt foran canadierne i det samlede antal vandt medaljer (USA - 37, Tyskland - 30, Canada - 26), og nordmændene tog derefter 4. holdpladsen, så er der ingen tvivl om, at disse tre hold er klare favoritter.

Det amerikanske landshold er meget stærkt inden for alpint skiløb, kunstskøjteløb, hockey. Tyskerne og nordmændene er konsekvent blandt de stærkeste skiskyttere.

Selvfølgelig bør andre potentielle favoritter ikke også diskonteres. For eksempel spilles mange sæt priser i hurtigskøjteløb, hvor atleter fra Holland altid optræder på et meget højt niveau og i short track-skøjteløb, hvor atleter fra Sydkorea skinner. Det var takket være det korte spor, at koreanerne tog 5. holdpladsen i Vancouver efter at have vundet 6 medaljer af højeste standard. Og generelt er der som bekendt ingen svage deltagere ved de Olympiske lege! Derfor, hvis det russiske hold ønsker at vende tilbage til deres tidligere positioner, bliver de nødt til at prøve meget hårdt.

Anbefalede: