Sådan Udvikler Du Vejrtrækning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udvikler Du Vejrtrækning
Sådan Udvikler Du Vejrtrækning

Video: Sådan Udvikler Du Vejrtrækning

Video: Sådan Udvikler Du Vejrtrækning
Video: Sådan udvikler du dig til at blive en stærk sanger 2024, April
Anonim

Åndedræt spiller en kritisk rolle i menneskers sundhed. Det er vigtigt ikke kun for professionelle atleter, men også for alle, der vil have det godt. Der er et par enkle trin, der kan hjælpe alle med at udvikle vejrtrækning.

Sådan udvikler du vejrtrækning
Sådan udvikler du vejrtrækning

Er det nødvendigt

  • - Sportsuniformer
  • - motionscenter
  • - stå på ski.

Instruktioner

Trin 1

Jog om morgenen. Løb er grundlaget for en sund livsstil og enhver sport. Det er simpelthen nødvendigt for udviklingen af vejrtrækning! Hvis du allerede er involveret i enhver sport, så vil dette for dig være en yderligere udvikling for lungerne. Nå, hvis du lige er begyndt at engagere dig i dig selv, vil 15 minutter om dagen med let jogging være begyndelsen på arbejdet med dig selv. Løb ikke for meget for at åbne en "anden vind", da dette allerede vil være en overbelastning for kroppen. Kør i moderation, det vil sige for at få glæde af processen.

Trin 2

Tilmeld dig en kampsportklasse. Der er ingen mere produktiv måde at udvikle luftvejene på end aktiv boksning, karate eller anden kampsport. Der er allerede en helt anden belastning på lungerne. Det er mere alvorligt end at løbe, fordi du ikke hurtigt kan få vejret igen. Når du løber, kan du trække vejret jævnt. Efter et par måneders træning i et hvilket som helst afsnit vil du føle, hvor meget din udholdenhed har udviklet sig!

Trin 3

Spil teamsport. Fodbold, basketball, hockey og andre spil hjælper ikke kun med at nyde processen, men også til at fodre lungerne med ilt. Du kan udvikle vejrtrækningen helt umærkeligt i flere måneders leg med bolden. Deltag i disse konkurrencer et par gange om ugen, og du vil snart føle en stor effekt.

Trin 4

Gå på ski om vinteren. En af de sværeste cykliske sportsgrene er langrend. Hvis du kører mindst 3-5 km hver anden dag, oplader du lungerne med en enorm mængde ilt. Næsten intet kan sammenlignes med denne type aerob træning til vejrtrækningsudvikling. Kør for sjov i starten og gradvist øge kilometertal. Du vil blive forbløffet over din succes!

Trin 5

Lav yogaøvelser dagligt. Ud over forskellige sportsgrene skal du integrere yoga i din daglige rutine. Konsistens af belastning er meget vigtig her. Lav følgende øvelse hver morgen. Sid på gulvet og kryds dine ben. Placer dine hænder på dine knæ. Hold ryggen lige, luk øjnene. Tag et par dybe åndedrag ind og ud. Gør dem derefter skarpe og hakkete. Træk vejret sådan i et minut. Denne øvelse vil hjælpe dig med at udvikle abdominal vejrtrækning.

Anbefalede: