Sådan Lærer Du Fodbold Freestyle

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Fodbold Freestyle
Sådan Lærer Du Fodbold Freestyle

Video: Sådan Lærer Du Fodbold Freestyle

Video: Sådan Lærer Du Fodbold Freestyle
Video: SÅDAN LÆRER DU AT FREESTYLE RAPPE !!! 2024, Kan
Anonim

Fodboldspillere på banen kan finde sig i forskellige situationer. Nogle gange er de nødt til at træffe beslutninger på et split sekund. Det er færdigheden i fodboldfreestyle, der hjælper med at forbedre kvaliteten af dribling og dribling under en kamp. Lad os se på, hvad du skal gøre for at mestre fodbold freestyle.

Sådan lærer du fodbold freestyle
Sådan lærer du fodbold freestyle

Er det nødvendigt

  • - Bold;
  • - sportsuniformer
  • - fodboldbane.

Instruktioner

Trin 1

Udvikl din egen stil med boldhåndtering. Bevægelserne kan være ret enkle, fra at lege med venstre side af foden til at spille en regnbue med en bold. Det er vigtigt at mestre et par teknikker godt for at udvikle din freestyle på et fremragende niveau samt foretage improviserede bevægelser. Se fodbold oftere på tv og interagere med andre trænere og spillere. Dette vil give dig flere ideer til udvikling.

Trin 2

Øv dine bevægelser i spil situationer. Når du har udarbejdet træk i praksis, kan du prøve at gøre det i spillet. Hvis du klarer dig godt, skal du tilføje dette træk til dit arsenal. Hvis ikke, træner du videre.

Trin 3

Begynd at improvisere med de bevægelser, du får. Når du har mange bevægelser i dit aktiv, kan du tilpasse dem til reelle situationer. Det er her, den virkelige freestyle begynder. Du skal forstå, at der ikke er nogen helt identiske spillsituationer i 2 forskellige kampe.

Trin 4

Øv dine freestyle-bevægelser i et ensidet spil. Det er bedst at gøre dette med et lille antal spillere - fra 4 til 5 på samme hold. Dette giver dig flere muligheder for at håndtere bolden og finpudse dine færdigheder.

Trin 5

Brug det fulde volumen på banen, når du træner fodboldfreestyle. En vigtig del af spillet er at vide alt, hvad der sker under kampen. Forsvarere lykkes ikke altid med dette, og derfor bør du ikke gå glip af denne mulighed. Brug freestyle, når du nærmer dig modstanderens målmand. Således kan du enten score bolden eller give den til den åbnede spiller.

Trin 6

Brug andre dele af din krop, når du laver freestyle. Mens du håndterer bolden, skal du prøve at medtage dine knæ, bryst, hoved og skuldre i bevægelse, hvis det er muligt. Forsøg dog ikke at gøre alt på én gang. Disse kropsdele glemmes ofte uden at indse, at de kan give ekstra plads til at bedrage bevægelse.

Trin 7

Vent på, at forsvareren bevæger sig først, før du begynder at vise din dygtighed. Prøv at finde ud af, hvad han vil gøre, inden du tager sit skridt. På denne måde har du en bedre chance for at fange forsvareren overraskende.

Anbefalede: