De Mest Populære Sportsgrene I Amerika

Indholdsfortegnelse:

De Mest Populære Sportsgrene I Amerika
De Mest Populære Sportsgrene I Amerika

Video: De Mest Populære Sportsgrene I Amerika

Video: 7 лучших роскошных больших внедорожников в США на 2021 год 🚙💨 2022, November
Anonim

I forbindelse med den voksende fremme af sund livsstil begyndte amerikanerne at være meget opmærksomme på sport. Der er 5 populære sportsgrene i USA, der tiltrækker over 70% af amerikanerne.

http://usa-24.ru/usa/baseball
http://usa-24.ru/usa/baseball

Fodbold og hockey - i Amerika er det næsten som i Rusland

De mest populære russiske sportsgrene - fodbold og ishockey - er udbredt i Amerika. National Hockey League (NHL) spil sendes på alle større tv-kanaler og tiltrækker altid folkemængder af fans. Næsten alle hold i ligaen har maskotter - maskotter i form af et dyr. For eksempel er Vancouver Canucks maskot spækhuggerfen, Calgary Flames maskot Harvey hunden og Florida Panthers maskot Stanley Sea panteren.

Fodbold i USA er ikke så populær som i Rusland. Det er hovedsageligt udbredt blandt studenterhold. Beboere i staterne kalder dette spil "fodbold" for at skelne det fra en anden slags fodbold, amerikansk.

I USA er mange fans af et bestemt hold eller endda en spiller. Fans samles ofte på deres foretrukne pubber for at se live sportsbegivenheder.

Basketball er afroamerikanernes sport

Basketball blev opfundet i USA, og nu har USA den største popularitet i dette spil. Basketball blev ofte spillet af afroamerikanere - de var højere og mere smidige end europæere, så de opnåede betydelig succes. Derudover var sport i lang tid den eneste aktivitet for afroamerikanere, der tillod dem at tjene penge nok. National Basketball Organization - NBA - er berømt for sine store turneringer, nogle af de mest prestigefyldte i verden.

Baseball er et symbol på USA

I næsten enhver film eller tv-serie, der fortæller om amerikanernes liv, kan du se episoder af et baseballkamp. Dette er virkelig en national hobby. Baseball spilles af forældre med deres børn, skolebørn efter skoletid, studerende i fysisk træning og medarbejdere ved virksomhedernes picnic. Baseball ligner russiske rundere - det bruger også bolde, flagermus og lange løb til den modsatte side af banen. Det er dog meget mere populært - denne sport udøves professionelt ikke kun i USA, men også i Europa.

Blandt ikke-professionelle er softball populær - en blødere version af baseball med en mindre bold og felt.

Amerikansk fodbold er en af ​​de hårdeste sportsgrene

Amerikansk fodbold stammer fra kombinationen af ​​rugby og europæisk fodbold. Formålet med spillet er at drive bolden mod slutningen af ​​en defineret zone eller i modstanderens mål. Bolden kan bæres i hånden eller overføres til andre spillere. At sparke er kun tilladt ved særlige lejligheder. Amerikansk fodbold er en ret traumatisk sport. Power hold og sweeps mod modstandere er tilladt under spillet, så spillerne bærer beskyttelsesudstyr.

Populær af emne.