De Mest Populære Grundlæggende Bodybuilding øvelser

Indholdsfortegnelse:

De Mest Populære Grundlæggende Bodybuilding øvelser
De Mest Populære Grundlæggende Bodybuilding øvelser

Video: De Mest Populære Grundlæggende Bodybuilding øvelser

Video: De Mest Populære Grundlæggende Bodybuilding øvelser
Video: De 5 mest effektive rygøvelser! 2024, Kan
Anonim

Bodybuilding er en hurtigt voksende sport, især blandt mænd, der ønsker at se imponerende ud med deres muskelmasse. Flere grundlæggende øvelser, der kaldes grundlæggende, hjælper med at rekruttere det.

De mest populære grundlæggende bodybuilding øvelser
De mest populære grundlæggende bodybuilding øvelser

Grundlæggende øvelser

Udtrykket "bodybuilding", der er oversat fra engelsk som "bygning af kroppen", indebærer sport, der ikke kun tillader at slippe af med overskydende fedt, men også at opbygge muskelmasse, som gør det muligt for kroppen at se smuk og lindrende ud. På samme tid, til disse formål i bodybuilding, bruges normalt øvelser med temmelig alvorlige vægte.

Faktum er, at ifølge eksperter på dette område er det brugen af vægte, når man udfører øvelser, der fremmer muskelvækst: i dette tilfælde forstår kroppen, at den tilgængelige muskelmasse ikke er nok til de opgaver, der er tildelt den, derfor er den begynder at arbejde på at øge det. Desuden, hvis en person kommer til gymnastiksalen en opgave med muskelvækst, skal vægten, der bruges ved udførelse af øvelser, konstant øges, da dette netop er betingelsen for fremskridt.

Derudover skal det huskes, at alle øvelser, der udføres i gymnastiksalen, kan opdeles i grundlæggende og isolerede. Isolerede øvelser giver dig mulighed for at udarbejde en bestemt muskel for at opnå dens lettelse sporing eller blot for at forbedre tilstanden for en forsinket muskelgruppe. De, der sætter sig det generelle mål om at opbygge en smuk krop, bør dog fokusere på grundlæggende øvelser. Disse inkluderer dem, der er i færd med at udføre, hvor et stort antal muskelgrupper er involveret samtidigt, hvilket gør det muligt at give kroppen en mere effektiv belastning på kortere tid.

Populære grundlæggende øvelser

Bodybuildingeksperter identificerer flere grundlæggende grundlæggende øvelser og hævder, at det kun er muligt at nå dine mål og øge muskelmassen ved at udføre dem kun i et tidspres. Så den første af disse øvelser er bænkpressen, som er en løftning af stangen med en vægt, der er stor nok til en bestemt person. Denne løft udføres med begge hænder med et bredt greb fra en liggende position. Samtidig er det tilrådeligt at bede en anden praktiserende læge om at forsikre dig, så du ikke ved et uheld taber en tung vægtstang på brystet under træning.

Den anden grundlæggende øvelse, der samtidigt belaster muskelgrupper i forskellige dele af kroppen, er den såkaldte deadlift. Det repræsenterer at løfte en vægtstang, der ligger på gulvet. Under denne øvelse skal den person, der udfører den, bøje sig og tage stangen med begge hænder og rette sig, så stangen er i armene udstrakt nedad i hofterne. Endelig er den tredje mest populære grundlæggende øvelse barbell squat, som involverer huk, indtil låret er parallelt med gulvet og derefter vender tilbage til startpositionen. Under hele øvelsen skal bjælken være på udøverens skuldre.

Under udførelsen af alle grundlæggende øvelser er den korrekte teknik til deres implementering yderst vigtig, da dens overholdelse ikke kun garanterer et effektivt resultat, men også beskytter udøveren mod skade på leddene eller andre dele af kroppen, som ofte ikke er ualmindelige, hvis øvelserne udføres forkert. Derfor er det tilrådeligt at begynde at træne med let vægt og bede træner i gymnastiksalen om at sikre sig, at du udfører øvelsen korrekt. Og først efter at du har formået at levere den rigtige teknik, kan du begynde processen med at øge stangens vægt.

Anbefalede: