Hvad Er De Grundlæggende øvelser Med En Ekspander Til Mænd?

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er De Grundlæggende øvelser Med En Ekspander Til Mænd?
Hvad Er De Grundlæggende øvelser Med En Ekspander Til Mænd?

Video: Hvad Er De Grundlæggende øvelser Med En Ekspander Til Mænd?

Video: Hvad Er De Grundlæggende øvelser Med En Ekspander Til Mænd?
Video: Tostadie-brystrekonstruktion med expander 2024, April
Anonim

En ekspander er et sportsudstyr, der består af to håndtag forbundet med elastiske bånd eller metalfjedre. Fleksibilitet betragtes som en af hovedfunktionerne i denne simulator. Det kan hjælpe med at styrke mange muskelgrupper, herunder arme, ben, skuldre og mave.

Hvad er de grundlæggende øvelser med en ekspander til mænd?
Hvad er de grundlæggende øvelser med en ekspander til mænd?

Ud over at øge muskelmassen, vil træning med en ekspander hjælpe med at øge kroppens udholdenhed og befri den for overskydende kropsfedt. Klasser med dette udstyr vil bidrage til udviklingen af det kardiovaskulære system. Det kan også hjælpe dig med at udføre strækøvelser, der øger mobiliteten og fleksibiliteten i dine led.

Regler for udførelse

Hver øvelse med en ekspander kræver bestemmelse af den nøjagtige belastning, ellers er skader mulige. For dem der øver første gang, vil en tilgang være 10-15 gange afhængigt af den fysiske form.

En gradvis og gradvis stigning i reps og tilgange er nødvendig. Hvis klasser med ham er lette for dig, kan du tilføje et mere eller flere bånd. Men på samme tid reduceres hyppigheden af gentagelser og tilgange igen for at undgå uønskede skader.

Øvelser

Der er mange træningskomplekser, der bruger modstandsbånd, og de fleste af dem er lavet specielt til hver person. Hvis du ikke har mulighed for at gøre dette, er det værd at kontakte en træner. Specialisten vil være i stand til at vælge de øvelser, der passer til dig under hensyntagen til din alder og dit helbred.

Der er dog grundlæggende handlinger, der er mest optimale. De har brug for en brystekspander. Sidstnævnte hjælper med at øge effektiviteten af øvelserne, og de første resultater vil ikke længe vente.

For at udføre en af dem skal du stå op med fødderne skulderbredde fra hinanden. Tag ekspanderen og stræk armene fremad. Start langsomt med at sprede dem så langt som foråret tillader det. Når du har nået den maksimale spænding, skal du låse i 10 sekunder og derefter vende tilbage til startpositionen. Dette skal gøres 3 gange.

En anden øvelse er velegnet til at udvikle musklerne i arme og ryg. Det er nødvendigt at lægge det ene ekspanderhåndtag på foden, tage det andet med hænderne. Samtidig skal håndfladerne se op. Efter at have taget et par dybe vejrtrækninger, skal du begynde at trække armene mod brystet. Det skal udføres 3 gange på hvert ben. Du kan tage ekspanderen, så håndfladerne vender indad. Start derefter med at løfte dem op til brystniveauet. Antallet af tilgange er det samme.

Tag startpositionen for den første øvelse. Løft dine hænder med ekspanderen op. Begynd at sprede dem i modsatte retninger til maksimal spænding. Hold positionen i 10 sekunder, og vend armene tilbage.

Den følgende øvelse vil arbejde for at styrke din biceps. Sæt ekspanderen på dit højre ben, og tag fat i håndtaget med samme hånd. Start med at løfte hånden, indtil den rører skulderbæltet. Gentag 3 gange for hver hånd.

Anbefalede: