Hvilke Af Deltagerne I Finalen I Euro Blev Den Mest Populære På Runet

Den sidste turnering af det europæiske fodboldmesterskab UEFA EURO 2012 ™ Polen-Ukraine blev afholdt i Kiev den 1. juli 2012. Landsholdene i Spanien og Italien kæmpede om den højeste pris. Yandex har identificeret TOP-5 af de mest populære fodboldspillere i det sidste spil.

Hvilke af deltagerne i finalen i Euro 2012 blev den mest populære på Runet

På femteplads var Andrea Pirlo, den italienske midtbanespiller. Allerede i kampens andet minut modtog han en aflevering fra modstanderens straffesparksfelt, men skød unøjagtigt. Gribende øjeblikke med deltagelse af en fodboldspiller opstod mere end en gang i begge halvdele af konfrontationen. Ifølge firmaet "Yandex" reagerede folk aktivt på sådanne begivenheder og henvendte sig til søgemaskinen for yderligere information.

Den fjerde linje på den hæderlige liste blev taget af Iker Casillas - målmanden for det spanske hold. Den erfarne målmand fortjener særlig opmærksomhed for sin upåklagelige præstation under kampen. Det mest gribende øjeblik var i det 52. minut, da det italienske landshold fik en chance for at score, men fodboldspilleren kunne ikke slå Casillas en efter en. Der var mange farlige øjeblikke i første halvleg, men målmanden hjalp altid med.

På tredjepladsen er målmanden for det italienske landshold Gianluigi Buffon. I begyndelsen af anden halvdel reddede han holdet fra et tilsyneladende uundgåeligt mål. Ved slutningen af kampen var det italienske forsvar fuldstændigt kollapset, og målmanden var desperat efter at redde holdet fra et knusende nederlag. Selvom finalen sluttede 4-0 til fordel for det spanske landshold, tjente målmanden publikums respekt.

Andenpladsen på podiet blev indtaget af den spanske angriber Fernando Torres. Denne fodboldspiller ramte modstanderens mål i det 84. minut. I alt scorede han tre mål under UEFA EURO 2012. Kun seks atleter, der deltog i forskellige faser af turneringen, kan prale af en sådan præstation. Det er bemærkelsesværdigt, at Torres først kom ind i banen i det sidste minut af den sidste kamp.

Førstepladsen på TOP-5-listen tilhører den italienske angriber Mario Balotelli. Profilen er også en af de seks bedste spillere, der scorer tre mål på UEFA EURO 2012 ™ Polen-Ukraine. Desværre lykkedes det ham ikke at score i finalen, men han blev gentagne gange deltager i akutte situationer ved modstanderens mål.