Hvem Er Deltagerne I Euro

Indholdsfortegnelse:

Hvem Er Deltagerne I Euro
Hvem Er Deltagerne I Euro

Video: Hvem Er Deltagerne I Euro

Video: Hvem Er Deltagerne I Euro
Video: HVEM ER KAPTINEN? - EURO EDITION 2020 | QUIZ FODBOL 2021 2024, Kan
Anonim

Det europæiske fodboldmesterskab finder sted hvert fjerde år og er en af de mest prestigefyldte turneringer i denne sport. De sidste spil i Euro 2012 finder sted i Polen og Ukraine. Holdene i et dusin lande kæmpede for retten til at deltage i dem i kvalifikationsrunden, men kun seksten af dem kan konkurrere om titlen som det stærkeste hold i Europa.

Hvem er deltagerne i Euro 2012
Hvem er deltagerne i Euro 2012

Instruktioner

Trin 1

Europamesterskabet i 2012 er det sidste med seksten hold, der deltager i finalen. Fra og med 2016 spiller 24 hold i finalen. De kvalificerende kampe for det nuværende mesterskab begyndte i 2010, 51 lande kæmpede om fjorten billetter til finalen i det europæiske mesterskab. To hold, Ukraine og Polen, modtog retten til at deltage i finalen som værtslande i turneringen tilbage i 2007 efter at have vundet deres bud på retten til at være vært for mesterskabet.

Trin 2

I den kvalificerende turnering blev landene opdelt i ni grupper. Fem grupper omfattede ni hold, et - seks. Sæder i grupperne blev fordelt ved lodtrækning, men de lande, mellem hvilke der blev etableret komplicerede politiske forbindelser, blev på forhånd skilt i forskellige grupper. Derfor kunne f.eks. Landsholdene i Rusland og Georgien ikke mødes i den kvalificerende turnering.

Trin 3

Ni gruppevindere og et bedste 2. hold gik direkte til den sidste fase af EM. De resterende fire steder blev spillet i slutspil mellem de otte andenpladser i deres grupper.

Trin 4

Holdene i følgende lande vil deltage i den sidste del af turneringen: England, Tyskland, Grækenland, Danmark, Irland, Spanien, Italien, Holland, Polen, Portugal, Rusland, Ukraine, Frankrig, Kroatien, Tjekkiet og Sverige. Alle seksten hold blev opdelt i fire kurve ved en lodtrækning, der fandt sted den 2. december 2011 i Kiev.

Trin 5

Den første kurv (A) inkluderer hold fra Polen, Rusland, Grækenland og Tjekkiet. I det andet (B) hold fra Holland, Tyskland, Portugal, Danmark. Nationale hold i Spanien, Italien, Kroatien, Irland spiller i gruppe C. Endelig konvergerer holdene fra Ukraine, England, Sverige og Frankrig i gruppe D.

Trin 6

Når vi analyserer sammensætningen af grupperne, kan vi konkludere, at det russiske landshold var heldig, det fik ikke de stærkeste rivaler, derfor kan gruppe A betragtes som ganske "forbipasserende". Situationen i andre grupper er meget mere kompliceret. Så Ukraine, der kom ind i gruppe D, fik de formidable hold i England og Frankrig som rivaler. Situationen er ikke mindre dramatisk i gruppe C, hvor meget stærke hold fra Spanien, Italien og Kroatien kæmper for at nå kvartfinalen. Du misunder ikke det danske landshold, som bliver nødt til at spille med holdene i Tyskland, Portugal og Holland.

Trin 7

Startende med kvartfinalen, hvor otte hold når, begynder elimineringskampene - det tabende hold forlader EM. Kvartfinalen finder sted fra 21. til 24. juni. Fire vindende hold i to kampe, og de finder sted den 27. og 28. juni, vil konkurrere om retten til at konkurrere i finalen om titlen som det stærkeste hold i Europa. Finalen finder sted i Kiev den 1. juli.

Anbefalede: