Hvem Blev Medlem Af Euro 2012-landsholdet

Hvem Blev Medlem Af Euro 2012-landsholdet
Hvem Blev Medlem Af Euro 2012-landsholdet

Video: Hvem Blev Medlem Af Euro 2012-landsholdet

Video: Hvem Blev Medlem Af Euro 2012-landsholdet
Video: ITALY EURO 2012 OFFICIAL SQUAD 2024, April
Anonim

Det russiske fodboldlandshold, baseret på resultaterne af de kvalificerende kampe, fik muligheden for at deltage i Europamesterskabet i 2012. Specielt til denne store sportsbegivenhed blev den optimale sammensætning af spillere set fra trænerens synspunkt godkendt.

Hvem blev medlem af Euro 2012-landsholdet
Hvem blev medlem af Euro 2012-landsholdet

Tre målmænd gik til Euro 2012 som en del af det russiske hold. Den tidligste af alle - siden 2003 - begyndte Vyacheslav Malafeev at spille på landsholdet. Han har været medlem af St. Petersburg Zenit siden 1999 og har status som æret mester i sportsgrene i Rusland. Malafeevs professionalisme blev tildelt Årets målmand. Som en del af Zenit har Vyacheslav gentagne gange vundet priser i det russiske mesterskab. Han blev også bronzemedalje for det sejrrige Euro 2008 for Rusland som en del af landsholdet.

Igor Akinfeev, en anden russisk målmand, spiller for CSKA-holdet. Listen over hans priser inkluderer UEFA Cup og Russian Cup. Akinfeev blev udnævnt til "Årets målmand" 6 gange og modtog Lev Yashin-prisen. Den tredje målmand - Anton Shunin - kom til landsholdet relativt for nylig i 2007. Nu spiller han for Dynamo Moskva.

Forsvarerne omfattede seks af de bedste spillere i russiske klubber. For en af dem - Kirill Nababkin - var EM faktisk hans debut på landsholdet. Han spiller for Moskva-holdet CSKA samt to andre forsvarere - Sergei Ignashevich og Alexei Berezutsky. Også spillere i denne kategori kom til landsholdet fra Zenit Skt. Petersborg (Alexander Anyukov), Dynamo Moskva (Vladimir Granat) og Rubin Kazan (Roman Sharonov).

Midtbanen i holdet er repræsenteret af 9 spillere. Blandt dem er dem, der spiller for en udenlandsk klub - Marat Izmailov spiller det meste af tiden for den portugisiske Sporting. Han kan også kaldes en veteran fra det nuværende hold - han spillede for Rusland på den internationale arena tilbage i august 2001. Blandt de fem angribere er der også fodboldspillere, der tilbringer det meste af deres tid i Europa - disse er Andrei Arshavin og Pavel Pogrebnyak, der spiller for de engelske hold.

Generelt indtager det russiske landshold en ret høj - trettende plads på den internationale FIFA-rangliste. Imidlertid venter mange stærke modstandere hende ved EM, for blandt holdene i denne region tager den russiske kun den niende plads.

Anbefalede: