Hvornår Og Hvorfor Skal Hemmeligholdelsesprincippet Anvendes?

Hvornår Og Hvorfor Skal Hemmeligholdelsesprincippet Anvendes?
Hvornår Og Hvorfor Skal Hemmeligholdelsesprincippet Anvendes?

Video: Hvornår Og Hvorfor Skal Hemmeligholdelsesprincippet Anvendes?

Video: Hvornår Og Hvorfor Skal Hemmeligholdelsesprincippet Anvendes?
Video: Roadtrip i USA | Utroligt smukke steder - Arizona, Nevada, Utah og Californien 2024, Kan
Anonim

I yoga er der principper som åbenhedsprincippet og mysteriet. Denne artikel vil diskutere, hvornår vi har det bedre at bruge Mystery Princip. Vi finder også ud af, hvorfor dette er vigtigt. Faktisk vil effektiviteten af hele praksis afhænge af, om anvendelsen af principperne er passende.

Kogda i pochemu nuzhno ispol'zovat 'princip tajny?
Kogda i pochemu nuzhno ispol'zovat 'princip tajny?

Så før vi begynder at lave vanskelige øvelser, for eksempel at vække kundalini, er det nødvendigt med nogle forberedelser. Det vil være meget godt, hvis vi har assistenter, der forstår, hvad vi skal igennem. Tilstedeværelsen af "specialister" hjælper med at undgå grove fejl, direkte i den rigtige retning. Vi kan få resultater hurtigere.

I den henseende er der en tradition inden for yoga, når vi i begyndelsen af en vanskelig fase i praksis mentalt vender os til lærerne og lærerne. Vi gør dette, så vores lærere omslutter os i skolens sky og deres mentale felt og hjælper os med at klare opgaven.

Axiomatikken i yoga fortæller os, at energi følger bevidstheden. Hvis vi inviterer nogen til at øve, giver dette en mulighed for at påvirke udviklingen af begivenheder. Selvfølgelig bør du ikke invitere tilfældige mennesker, der ikke er forberedt på nogle subtile fremgangsmåder. Med deres farende bevidsthed ødelægger de kun din praksis. Tilskuernes bevidsthed vil blande sig og forvirre hele processen. Af denne grund er det nødvendigt at bruge Mystery-princippet.

Så få mennesker som muligt skal vide om dine aktiviteter og mål. Folk udenforstående. Og tværtimod, det vil være effektivt, hvis vi involverer dem i praksis, der vil hjælpe os og vejlede os. Lærernes bevidsthed vil støtte.

Yoga anbefaler en meditation, hvor vi repræsenterer over kronen på vores hoved alle dem, der har bragt denne gamle viden til os. Disse kan f.eks. Være yogier, der levede hundrede eller tre hundrede år før os. Du har selvfølgelig ikke set dem. Så i hvilken forklædning skal de præsenteres? Når du har sat dig ned i en meditativ stilling, forestil dig dem, hvordan de vil blive, som dit sind har "trukket". Dette er ikke så vigtigt. Fordi lærere og lærere kan ændre deres udseende, gøre deres kroppe på nogen måde. Dette gælder for figuren, hudfarve, ansigtsegenskaber. De vil være, som du opfatter dem. Deres billede kan være det samme som du engang så på et billede eller i en film.

Du kan styrke det mentale budskab ved at recitere mantraer. Dette vil være nok for dem, som du inviterer til din praksis, til at høre og indstille med os på samme bølgelængde. Husk, at indtil du inviterer hjælp til din praksis, vil ingen blande sig, fordi frihed i yoga er frem for alt!

Anbefalede: