Sådan Anvendes Swix F4

Indholdsfortegnelse:

Sådan Anvendes Swix F4
Sådan Anvendes Swix F4

Video: Sådan Anvendes Swix F4

Video: Sådan Anvendes Swix F4
Video: Swix F4 Universal Мазь скольжения - отзыв 2023, December
Anonim

Universal skivoks Swix F4 er designet til en bred vifte af temperaturer, fugtighed og sneforhold. Men det er også vigtigt at lære at anvende det korrekt for at opnå fremragende ski-glidning på banen.

Sådan anvendes Swix F4
Sådan anvendes Swix F4

Er det nødvendigt

  • - sten T240;
  • - spray I62;
  • - Swix salve;
  • - lærred T151;
  • - bar.

Instruktioner

Trin 1

Fjern skader fra skioverfladen. Ofte kan sten ramme den glidende del, hvilket fører til, at der vises sæler på det sted, hvor slagene opstår. Brug den uslebne side af T240-stenen til at løse dette problem. Begynd at flade den beskadigede del ud ved at trykke hårdt på stenen og gradvist arbejde dig frem over overfladen. Gør dette både på slip og på siden af rørene.

Trin 2

Fjern også ridser og grater over hele rørledningen. Dette er en nødvendig operation, før salven påføres. Udfør denne procedure med den samme T240 sten, men kun med et lettere tryk. Rengør derefter glidefladen. Spray I62 overalt. Vent ca. 15 sekunder. Tag derefter en T151 fiberplade og rengør hele skiens overflade med den.

Trin 3

Påfør Swix F4 salvevæske. Ryst flasken med dette mærke flydende salve godt. Dæk derefter hele glidefladen med let tryk på sprøjtepåføreren. Rør ikke ved dine ski i et par minutter. Dette er nødvendigt, så salven absorberes fuldstændigt. For hurtigere glidning poleres overfladen med et T151-klinge. Gør dette på samme måde, som du rengør dine sko.

Trin 4

Brug den tørre metode til at påføre dette mærke salve. For at gøre dette skal du bruge F4-60 hård sekskant. Tag en lille træklods, tryk den forsigtigt på salven på skiens glidende overflade.

Trin 5

Kør denne vej over hele glideområdet. Tag derefter kork fastgjort til pakken og poler forsigtigt hele skiens overflade. Hold det rent i slutningen af jobbet. Ellers glider skiene meget dårligt.

Trin 6

Brug Swix F4 hurtig salve metode. Ryst flasken med salve. Påfør emulsionen på skioverfladen ved langsomt at trykke applikatoren ned. Vent to minutter, og poler skiene med fiberlene.

Anbefalede: