Sådan Kombineres Yoga Med At Spise

Sådan Kombineres Yoga Med At Spise
Sådan Kombineres Yoga Med At Spise

Video: Sådan Kombineres Yoga Med At Spise

Video: Sådan Kombineres Yoga Med At Spise
Video: Yoga for begyndere derhjemme. Sund og fleksibel krop på 40 minutter 2024, Kan
Anonim

Dette er et vigtigt spørgsmål og stilles ofte til instruktøren i klassen. Hvad kan du sige om dette? Effektiviteten af hele praksis afhænger af, hvor korrekt vi handler i denne henseende.

Kak sochetat 'zanjatie jogoj s prinjatiem pishhi?
Kak sochetat 'zanjatie jogoj s prinjatiem pishhi?

Begynd ikke at øve, hvis du er for sulten. Det er selvfølgelig ikke passende at begynde at træne straks efter at have spist! Hvis du er meget sulten, inden du træner yoga, er det fornuftigt at have noget let at spise. Vent derefter femten til tyve minutter.

Tilgangen til ernæring i forhold til praksis afhænger af flere faktorer. Og fra personens vaner og hvor let snacken var. Den ideelle mulighed ville være, når halvanden time passerer efter et måltid. I denne tilstand oplever kroppen ikke sult, men føler ikke længere følelsen af tyngde fra mad. Derefter distraherer ubehag i kroppen os ikke fra øvelsen.

Et punkt mere. Vi kan først bruge madfaktoren til uddannelsesmæssige formål. Hvad menes der? Vores krop har sine egne behov. Et af hans vigtigste behov er at blive fodret. Vores krop, især når vi ikke tidligere har udviklet en vane med regelmæssig motion, har en tendens til at være doven. Du kan”fortælle” din krop at spise efter træning. Og så når et sådant mønster bliver en stimulus, vil kroppen selv vente på besættelsen, fordi der vil blive udviklet en stabil forening. Jeg arbejdede, fik en belønning. Det er godt at bruge det først, når vores mål er at træne os selv til at øve. Denne metode, hvis den passer dig, kan bruges.

Du kan også bruge andre motivationer. Alle vil have deres egne. Ved hjælp af motivationssystemet, vores likes og antipatier, vil vi sikre os, at vores præferencer fører os i den retning, vi har brug for. Vi har individuelle behov, og det ville være rart at bruge dem. Det viser sig, at vi ikke tvinger vores krop, men det leder os selv til vores udvikling og "beder" om at begynde at øve.

Anbefalede: