Sådan Får Du Dig Til At Spise Mindre

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Dig Til At Spise Mindre
Sådan Får Du Dig Til At Spise Mindre

Video: Sådan Får Du Dig Til At Spise Mindre

Video: Sådan Får Du Dig Til At Spise Mindre
Video: 9 Strategies to Stop Overeating 2024, Kan
Anonim

Hvis vores bevidsthed er en gartner, der såer frø, så er underbevidstheden en grobund for frø. Det er værd at konsekvent overbevise dig selv om ikke at overspise - og det underbevidste vil adlyde "kommandoen", og din krop vil blive forvandlet!

Forestil dig dig selv som en helt anden, den du stræber efter at være
Forestil dig dig selv som en helt anden, den du stræber efter at være

Nødvendig

Bestemmelse og vedholdenhed

Instruktioner

Trin 1

"Ordrer" skal være nøjagtige, logiske og bestemt positive uden NEJ eller NEJ. Definer opgaver det underbevidste sind vil ikke blive påvirket af kommandoen "Gå ned i vægt hurtigt!", det er bedre at skrive detaljeret ned, hvad du vil, og oftere huske og læse igen som et handlingsprogram. Samtidig skal sætninger være optimistiske.

Trin 2

Brug ikke sætninger som "Jeg taber mig" - det er i sagens natur ubehageligt at tabe. Du bør ikke tale og skrive "Jeg er på diæt" - normalt opfattes ordet "diæt" som plage og begrænsning, hvilket betyder negativt. Det er bedre at sige for eksempel "Jeg ser godt ud, bliver slankere hver dag", "Jeg kan godt lide grøntsager", "Jeg kan godt lide at gå - sådan en behagelig muskelspænding" osv.

Formuler dine individuelle positive (bekræftende) vurderinger, vend altid tilbage til dem - og det underbevidste sind vil svare på dine instruktioner!

Trin 3

Stræk din fantasi, gør visualisering. Slap af og figurativt, som i en film, forestil dig dig selv helt anderledes, den du stræber efter at være. Kom med alle mulige situationer. Fix i dig selv følelsen af sådanne behagelige "videoer" og vend jævnligt tilbage til dem, tilføj nye detaljer. Underbevidstheden reagerer på de foreslåede "billeder".

Anbefalede: