Hvilke Swimmingpoolregler Får Dig Til At Smile

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Swimmingpoolregler Får Dig Til At Smile
Hvilke Swimmingpoolregler Får Dig Til At Smile

Video: Hvilke Swimmingpoolregler Får Dig Til At Smile

Video: Hvilke Swimmingpoolregler Får Dig Til At Smile
Video: Зачем мы спасли ПРИШЕЛЬЦА от ЛЮДЕЙ В ЧЕРНОМ!? ПРИШЕЛЬЦЫ В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! 2023, November
Anonim

Mange sportskomplekser, herunder swimmingpools, fungerer efter visse regler og udvikler også regler for at besøge mennesker for at undgå forskellige ulykker eller ubehagelige hændelser. Men nogle regler virker så logiske, at deres tilstedeværelse forårsager forvirring eller endda et smil.

Hvilke swimmingpoolregler får dig til at smile
Hvilke swimmingpoolregler får dig til at smile

Instruktioner

Trin 1

En af de første sådanne regler, som er beskrevet i specielle notater i næsten alle puljer, lyder således: "I intet tilfælde skal du drikke vand fra puljen." Reglen er sandsynligvis skrevet til forældre til små børn, men uden denne lille afklaring bliver betydningen noget absurd. Du kan sandsynligvis tilføje en sætning, der er kendt for børn fra et eventyr: "Drik ikke, ellers bliver du barn."

Trin 2

En anden interessant regel er forbuddet mod svømning uden badedragt og kasket. Selvom hætten rejser spørgsmål om behovet, er det stadig nødvendigt for at forhindre tilstopning af vandet og filtrene i poolen samt for at beskytte hår og hovedbund. Men hvorfor ordinere en badedragt er uklart. Dette burde sandsynligvis skræmme elskere af natur og naturalisme væk - nudister. Eller en regel, der er specielt oprettet til fans af Hippolytus fra den populære nytårsfilm, der drømmer om at svømme i en frakke og en pelshue.

Trin 3

Reglen, der får mere eller mindre tilstrækkelige til at grine, er udsagnet om, at man ikke kan tisse i poolen. Til disse formål blev et toilet opfundet for flere århundreder siden, men nogle svømmere er tilsyneladende komfortable uden det. Som bevist af forskere, der også udforsker dette emne i detaljer, er dette ikke kun i strid med kulturelle normer, men også sundhedsfarligt. Forresten dikteres måske forbuddet mod at drikke fra poolen netop ved ikke at overholde denne regel?

Trin 4

Den næste regel, som også kan få dig til at grine, især besøgende på sportskomplekser med swimmingpool, er et forbud mod svømning under påvirkning af alkohol eller stoffer. Måske er der modige mennesker, der i en sådan tilstand vil svømme, men om de kommer til deres destination er et spørgsmål. Dette inkluderer også reglen om forbud mod at drikke alkoholholdige drikkevarer og ryge i vand. Faktisk er det bare en slags udvej, ikke svømning!

Trin 5

Det er også forbudt at dukke op i puljen med åbne sår på kroppen, tilsyneladende for ikke at chokere for andre særlig svagere. Selvfølgelig taler vi om det faktum, at du kan få en infektion gennem åbne sår, men alligevel, hvem ved deres rette sind ville komme til puljen med skader, selvom denne regel ikke eksisterede? Når man læser disse linjer, ser det sådan ud som en person med et skud i knæet, der ønsker at svømme alle de olympiske standarder lige nu.

Trin 6

En af de sjoveste poollove kom fra den californiske by Baldwin Park. Amerikansk retspraksis antyder nogle bizarre love, så det er ikke overraskende, at byens beboere officielt blev forbudt at cykle i poolen. Tilsyneladende var der trods alt præcedenser.

Anbefalede: