Hvordan Man Ikke Går Op I Gymnastiksalen

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Ikke Går Op I Gymnastiksalen
Hvordan Man Ikke Går Op I Gymnastiksalen

Video: Hvordan Man Ikke Går Op I Gymnastiksalen

Video: Hvordan Man Ikke Går Op I Gymnastiksalen
Video: Прекратите демотивировать всех - Работайте над системой - E 19 - #AskTheCEO 2024, April
Anonim

Gymnastiksalen er det sted, hvor folk mister de ekstra pund. Men med den forkerte daglige rutine kan klasser have den nøjagtige modsatte effekt. Derfor, hvis du vil tabe dig, er det bedre at følge nogle af reglerne for at besøge en fitnessklub.

Hvordan man ikke går op i gymnastiksalen
Hvordan man ikke går op i gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Gå regelmæssigt i gymnastiksalen. Hvis du gør dette fra tid til anden, kaotisk ændrer belastningen og mængden af forbrugte kalorier, reagerer kroppen muligvis ikke korrekt på sådanne sportsaktiviteter, hvilket vil resultere i ekstra pund for dig.

Trin 2

Først og fremmest skal du organisere dine måltider ud fra din træningsplan. Hvis det sidste måltid er en time før klassen, har maden ikke tid til at fordøje, og intens træning vil forstyrre dets absorption. Du vil dog føle dig kvalm og søvnig. Kroppen forbrænder ikke overskydende fedt, men bruger kalorierne på en nyligt spist frokost. Det tilrådes, at du spiser dit sidste måltid tre timer før din træning.

Trin 3

Hvis du har tid til at løbe ind i gymnastiksalen før arbejde, vil du sandsynligvis ikke stå op tre timer tidligere til morgenmad. Men dette problem kan løses. Spis halvdelen af din faste servering en og en halv time før klassen. For eksempel vil en halv plade havregryn og kaffe med skummetmælk være en fremragende morgenmad for en atlet, der taber sig.

Trin 4

Mange mennesker begynder at tage på i vægt, når de går i gymnastiksalen uden at gå visuelt op i vægt. Dette skyldes, at fedtlaget erstattes af muskelmasse, som igen er tungere end fedt. Hvis dit mål er at tabe sig uden at få muskler, skal træning vælges nøje. Øvelser på løbebåndet påvirker ikke væsentligt pumpning af muskelmasse. Vælg øvelser, der indeholder gentagne bevægelser, hvor du ikke behøver at anstrenge dig meget.

Trin 5

Sørg for at få en snack om en time eller to efter at have afsluttet din træning. Hvis du ikke gør det, vil dine glukoseniveauer falde kraftigt fem timer efter træning. Du vil helt sikkert blive tiltrukket af slik. Og dette vil igen resultere i overskydende aflejringer på underlivet og lårene, hvorfra du prøver at slippe af med.

Anbefalede: