Sådan Slipper Du Af Krumningen Af benene

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Krumningen Af benene
Sådan Slipper Du Af Krumningen Af benene

Video: Sådan Slipper Du Af Krumningen Af benene

Video: Sådan Slipper Du Af Krumningen Af benene
Video: Прямые и длинные ноги за 30 дней! Избавляемся от "разворота" колена (Кривые ноги) 2024, April
Anonim

Moderne medicin tilbyder mange metoder til at slippe af med krumningen af benene. Skynd dig dog ikke til operationen. Det er muligt, at alt kan repareres uden operation.

Sådan slipper du af krumningen af benene
Sådan slipper du af krumningen af benene

Instruktioner

Trin 1

Gå til en ortopædisk klinik og find ud af, hvad der forårsager krumningen i dine ben: medfødt knogledeformitet eller muskelsvigt. Og faktisk og i et andet tilfælde kan du selvfølgelig straks forberede dig til operationen. Men hvis ikke krumningen af benene alligevel ikke skyldes deformation af knoglerne, er det bedre at tilmelde dig et motionscenter eller yogakurser for at rette op på situationen.

Trin 2

Nogle øvelser kan også gøres derhjemme. For at gøre dette behøver du kun håndvægte (ikke til alle øvelser). Her er blot nogle få af dem: - startposition - siddende, ben udrettet, støtte bag på armene. Træk tåen på din højre fod fast, og træk den derefter skarpt mod dig. Gentag med din venstre fod. Under denne øvelse er musklerne i underbenet spændt så meget som muligt, hvilket er nødvendigt. Gentag øvelsen flere gange; - startposition - stående, sokker fra hinanden, i hænderne på håndvægte. Udfør mindst 20 knebøj på tæerne uden at give slip på håndvægtene lavt over gulvet. Udfør 20 tåelifter på din venstre fod. Skift derefter ben og udfør yderligere 20 løft på tåen på din højre fod. For at øvelsen skal være mere effektiv, skal du tage en håndvægt i din frie hånd.

Trin 3

Hvis din krumning er falsk, men du ikke ønsker at tilbringe måneder og år i gymnastiksalen, skal du se en plastikkirurg. Metoden til kruroplastik (stramning af underbenets muskler og deres endoproteser med silikone proteser) kan slippe af med din mangel.

Trin 4

Kun en erfaren ortopædkirurg hjælper dig med at slippe af med den sande krumning af benene. Osteotomi er en meget kompleks operation, hvor knogler knækkes et givet sted og derefter genforenes og fikseres ved hjælp af et eksternt osteosynteseapparat (Ilizarov-apparat).

Trin 5

Hvis du beslutter dig for at få en osteotomi, skal du være forberedt på, at selvom operationen udføres under generel anæstesi, vil næsten al smerte ved knoglebrud vende tilbage til dig. Du kan ikke slippe af med det ved hjælp af de mest kraftfulde smertestillende midler. Men efter cirka en uge vil smerten stoppe, og du vil være i stand til at gå igen. Men først kun på krykker og i mindst seks måneder (afhængigt af kompleksiteten af de brud, som kirurgen måtte lave). Derudover vil du efter Ilizarov-apparatet have mærker på dine skinner for livet, som kun kan fjernes ved hjælp af plast.

Trin 6

Vær mere selvsikker på dig selv, for trods alt er krumningen af benene ikke det værste, der kan ske for en person. Og hvis du oprigtigt smiler og ikke går, forsøger at skjule fejlen, men praktisk talt flyver, stilfuldt og frit, så vil ingen bemærke, at der er noget galt med dig (eller med dine ben).

Anbefalede: