FIFA World Cup Semifinale: Brasilien - Tyskland

Den 8. juli i den brasilianske by Belo Horizonte fandt den første semifinalekamp mellem holdene i Brasilien og Tyskland sted. Hele fodboldverdenen har set frem til denne konfrontation i håb om, at spillerne vil vise fremragende fodbold. Det endelige resultat overskred alle selv de vildeste forventninger.

2014 FIFA World Cup semifinale: Brasilien - Tyskland

Spillet startede i højt tempo. Brasilianerne tog bolden fra de første minutter og forsøgte at true modstanderens mål. Men efter det tiende minut af mødet på Mineirao-stadionens felt begyndte begivenheder at forekomme, der ikke kunne drømmes om selv i de værste drømme af fans af det brasilianske landshold.

I det 11. minut af kampen åbner Thomas Muller efter et hjørnespark med forsvaret af det sydamerikanske landshold, kampen i kampen. Tyskland førte 1 - 0. Dette mål chokerede hele stadionet.

I det 23. minut sætter Miroslav Klose rekorden for mål scoret af en spiller inden for rammerne af turneringer ved verdensmesterskabet. Klose scorer sit 16. mål ved verdensmesterskabet på planeten og omgår dermed den brasilianske Ronaldo. Tyskland førte 2 - 0. Som det viste sig senere, var dette kun begyndelsen på et mareridt for Brasilien.

Tyskerne fortsatte med at angribe aggressivt, og pentakampionerne så undertrykt ud. Resultatet var Kroos-bolden allerede i det 24. minut. 3 - 0 - det var allerede et nederlag i kampens 24. minut. Få kunne have forestillet sig en sådan udvikling af begivenheder. Tyskland knuste alle de brasilianske forsvar.

I det 26. minut laver Kroos en double. 4 - 0 til fordel for Tyskland. Tyskerne er allerede begyndt at spotte værterne for mesterskabet og rive hele Brasiliens forsvar fra hinanden inden for feltet med deres afleveringer. Men det var ikke alle målene for den tyske bil i første halvdel.

I det 29. minut sender Khedira det femte mål i mål for værtsholdet til verdensmesterskabet. Efter en halv times kamp var stillingen 5 - 0 til fordel for Tyskland.

Brasilianerne har aldrig været i stand til at komme sig efter et sådant chok. Den første halvdel sluttede i fuldstændig fiasko af Scollari-anklagerne.

I anden halvdel kom brasilianerne ud som om de var et andet hold. Fra de første minutter af anden halvdel skyndte sydamerikanerne sig til angreb. Der var flere farlige øjeblikke ved Neuer's gate. Oscar og Paulinho skulle score, men den tyske målmand reddede sit hold.

Efter brasilianernes stormløb i de første minutter af anden halvleg blev spillet noget roligt. Tyskerne stoppede med at lade de brasilianske spillere skabe scorechancer. Europæerne afkølede sydamerikanernes iver med det sjette mål, de scorede. Stedfortræder Schürrle i det 69. minut afslutter den mest elegante kombination af tyskerne. 6 - 0 foran Tyskland.

Ti minutter senere (i det 79. minut) laver Schürrle en double. Efter en vidunderlig aflevering fra toppen berørte tyskeren først bolden, og med det andet kraftige slag fra det brasilianske straffesparksområde sendte han bolden i de nærmeste ni. Sportsprojektilet ramte overliggeren og krydsede Cesars mållinje for syvende gang.

De enorme fiaskoer i Brasils forsvar opstod, fordi alle de sydamerikanske spillere var ivrige efter at score mindst en gang. Det er værd at sige, at de lykkedes i slutningen af kampen. Men i første omgang i det 89. minut førte endnu en fiasko i forsvaret af Brasilien til, at Ozil gik en-mod-en med målmanden Cesar. Imidlertid kom tyskernes slag tæt på stolpen. Brasilianerne scorede i det næste angreb. Oscar behandlede den tyske forsvarsspiller og målmanden i feltet. Det skete i det 90. minut af mødet.

Den endelige score på 7 - 1 til fordel for Tyskland sender europæerne til VM-finalen, og brasilianerne bliver nu nødt til at være tilfredse med en kamp om tredjepladsen.

Det tyske hold spillede fantastisk fodbold. Overdreven akademisme i tidligere kampe blev til en monstrøs destruktiv angrebskraft i semifinalemødet. Dette spil vil for evigt gå ind i verdensmesterskabernes historie som et uddannelsesredskab til fremragende fodbold. Og præstationen for de brasilianske spillere i semifinalekampen i verdensmesterskabet i 2014 kan ses som et klart eksempel på, hvordan du ikke kan spille fodbold.