Sådan Vælges En Romaskine

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges En Romaskine
Sådan Vælges En Romaskine

Video: Sådan Vælges En Romaskine

Video: Sådan Vælges En Romaskine
Video: Korrekt Ro-teknik - Sådan bruges Romaskinen ★★★ 2024, Kan
Anonim

Eksperter anser romaskinen for at være universel. Når du træner, vil du arbejde på alle muskler i din krop. Belastningen kan justeres mekanisk og magnetisk ved at ændre systemets modstand. Rodemaskiner, der bruges af atleter, er forbundet til en computer for at analysere resultaterne af træning eller ved hjælp af internettet til at deltage i virtuelle konkurrencer med alle interesserede brugere.

Sådan vælges en romaskine
Sådan vælges en romaskine

Instruktioner

Trin 1

Inden du foretrækker den ene eller den anden model, skal du tage en måling i dit rum, hvor du planlægger at installere din romaskine. Kompaktheden af romaskiner med forskellige modifikationer er ikke meget anderledes. Den mindste du kan finde, er 40 cm x 125 cm.

Trin 2

Hvis du er en nybegynderamatør, er det ret nok for dig at købe en simpel foldemaskine. Det er designet til det indledende niveau af din træning. Hvis du agter at træne seriøst på niveau med professionel roning, har du brug for en mere moderniseret model. Sådanne rodmaskiner er udstyret med et fleksibelt kontrolsystem og kan justeres til forskellige belastningsniveauer.

Trin 3

Når du træner på romaskinen, skal du overvåge din puls. Ofte er det meget ubelejligt at lave forsoning alene. Vælg derfor en model med en indbygget lille computer. Computeren selv måler og gemmer data i hukommelsen om hjertefrekvensen, tidspunktet for dine aktiviteter, den afstand du har tilbagelagt, kalorieforbruget samt antallet og hyppigheden af slagtilfælde.

Trin 4

Der er en model med et tv-system. Ved at sætte det i gang, mens du træner, vil du være i stand til at deltage i konkurrencer med rigtige rivaler via computeren.

Trin 5

Kontroller, at bænken er sikkert fastgjort. Klips skal være til stede for at justere sædet. Spjældstøtter til dine fødder er også forsynet med seler. Se om der er nogen tilbageslag eller høj lyd under indstilling.

Trin 6

Når du vælger, skal du foretrække modeller med hård latexspray.

Læs omhyggeligt, hvordan den elektroniske tjeneste fungerer. Ideelt set fungerer systemet således: computeren spørger dig, hvilke muskler du vil træne, og giver derefter anbefalinger til tempoet i træningsrækken og padlesvingets amplitude.

Trin 7

Vær opmærksom på den musikalske akkompagnement og udseende, for i mange tilfælde bliver klasser til en vane, og favoritapparatet forbliver i lejligheden for evigt.

Anbefalede: