Hvordan Man Laver En Mindre Hofte

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Mindre Hofte
Hvordan Man Laver En Mindre Hofte

Video: Hvordan Man Laver En Mindre Hofte

Video: Hvordan Man Laver En Mindre Hofte
Video: Stabilitet hofter og bekkenbunn 2024, Kan
Anonim

En smuk figur er genstand for stolthed og misundelse for andre. Imidlertid kan ikke alle piger prale af ideelle proportioner. En sportslegeme involverer dagligt arbejde, mange års træning, en sund livsstil og ordentlig ernæring. Men har vi så meget fritid? Selvfølgelig ikke. Og lige før strandsæsonen vil du se godt ud. For at reducere dine hofter og flagre i mini-outfits, skal du begynde at træne i dag.

Hvordan man laver en mindre hofte
Hvordan man laver en mindre hofte

Er det nødvendigt

Træningsmåtte, sportsuniform, motionscykel eller løbebånd, kropskosmetik, tid og sted til træning, rytmisk musik

Instruktioner

Trin 1

Opvarmning. Tænk på lektioner i fysisk træning i skolen. Hvis du har et løbebånd eller motionscykel, skal du give dem 10-15 minutter til at varme op. Sørg for at medtage energisk musik for at skabe stemning.

Trin 2

Kør nu i 5 minutter med knæene hævet højt. Det skal vise sig, at med håndfladerne, bøjet ved albuerne i en vinkel på 45 grader, skal du røre ved de stigende knæ. Dette er en af de enkleste og mest effektive øvelser.

Trin 3

Så sidder du på huk og flytter i en enkelt fil, mens du holder balance. Du skal forblive i denne position i ca. 3 minutter.

Trin 4

Tag en pause. Sid på gulvet med dine ben lige, liggende på overfladen, hænderne på din talje Løft nu din torso og bækken, skift skiftevis fremad med dit venstre lår og derefter med din højre. Udefra ser det ud som om du bevæger dig ved hjælp af det "femte punkt".

Trin 5

Vi står op. Flere dybe vejrtrækninger. Vi laver gynger med lige ben. Sving dit venstre ben som et pendul, løft det højt op, og træk det så tilbage som muligt. Hvis balancen er vanskelig, skal du bruge en stol eller hjørnet af en væg med en let hånd. 15 gynger med det ene ben, 15 gynger med det andet.

Trin 6

Udgangsposition stående, hænderne på bæltet, benene sammen. Udfør squats uden at løfte fødderne fra overfladen, din ryg skal forblive lige. 2 sæt med 10 reps.

Trin 7

Den næste øvelse er fremadrettede lunger. Hænderne forbliver på bæltet, benene sammen. Spring frem med dit venstre ben i en ret vinkel ved knæet, højre ben lige, musklerne strakt, hviler på tåen. Udfør 15 lunger med det ene ben, derefter det andet.

Trin 8

Gå ned på knæene med armene udstrakte eller på dit bælte. Skift din kropsvægt til venstre og sænk dit bækken med dine hofter, udstrakte arme hjælper med at opretholde balance, så de trækkes lidt til højre. Gå tilbage til startpositionen og sæt dig straks ned til højre og drej derfor armene til venstre. Øvelse gentag 10 squats på hver side.

Trin 9

Læg dig nu på ryggen, stræk dig ud i en streng og træk musklerne. Derefter skal du lægge dine hænder langs kroppen, bøje dine ben ved knæene og sprede dem let. Løft dit bækken op, klem din bagdel, hold i denne position i et par sekunder og sænk dig ned på gulvet. Udfør 2 sæt 10 gange.

Trin 10

Fra den forrige position skal du løfte og rette begge ben vinkelret på gulvet. I to tællinger skal du sprede dine lige ben i forskellige retninger, i fire tællinger - langsomt bringe. Du kan prøve to sæt 20 gange. Rejs dig op, tag et par dybe vejrtrækninger igen. Øvelserne er forbi.

Anbefalede: