Sådan Får Du Et FAN-ID Til Verdensmesterskabet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et FAN-ID Til Verdensmesterskabet
Sådan Får Du Et FAN-ID Til Verdensmesterskabet

Video: Sådan Får Du Et FAN-ID Til Verdensmesterskabet

Video: Sådan Får Du Et FAN-ID Til Verdensmesterskabet
Video: How to Create FAN ID for Russia Travel | How To Registred FAN ID for Euro Cup St Petersburg 2023, Marts
Anonim

I 2018 afholdes som bekendt FIFA-verdensmesterskabet i Den Russiske Føderation. For at komme på det skal du have et FIFA-fan-id. Det er simpelthen umuligt at komme til nogen af kampene uden en personlig billet til Championship-sportsbegivenheden og uden et FAN-ID. Derudover giver tilstedeværelsen af et FAN-ID en række privilegier til tilskuere til verdensmesterskabet. Hvordan får jeg dette dokument?

2018 FIFA verdensmesterskab
2018 FIFA verdensmesterskab

Som rapporteret på det officielle websted for arrangørerne fan-id.ru, er FAN ID-dokumentet (dets andet navn "fan ID" - FAN ID) det vigtigste certifikat fra en tilskuer til det kommende verdensmesterskab.

For at gå til nogen af begivenhederne skal hver tilskuer af verdensmesterskabet:

1. Køb en personlig billet, 2. Ansøg om et FAN-ID.

Hvilke andre privilegier giver FAN ID?

FAN-ID:

  • Køb billetter til FIFA 2018-kampe med to klik via FIFA.com/bilet;
  • gratis billetter til fansens tog bookes via transport2018.com;
  • udenlandske statsborgere og statsløse er undtaget fra visumbehandling og kan komme ind i landet i hele Confederations Cup-begivenhederne, får udenlandske fans 10 dages visumfrit ophold inden starten og 10 dage efter afslutningen af verdens turneringen.

FAN ID er et registreret dokument. Det udstedes gratis, hvis du har købt mindst en billet til et af verdensmesterskabet.

Dokumentet skal behandles på forhånd. Det vil tage flere dage at fremstille dokumentet.

FAN-ID udstedes på to måder:

1.

En online-fan skal udfylde et spørgeskema, angive billetnummeret, borgerens pasoplysninger og vedlægge sit eget foto. Efter 72 timer bekræftes FAN-ID'et af sikkerhedstjenesten. Det udskrevne dokument udstedes på 10 udstedende centre i byerne i Confederations Cup eller sendes med posten.

2.

Adresserne til udstedelsesstederne i byerne til verdensmesterskabet kan afklares ved at ringe til 8-800-775-2018 eller på fan-id.ru. Registrering i centret inkluderer udfyldning af en skriftlig ansøgning, fotografering af en fan, kontrol af et identitetsdokument.

Udenlandske statsborgere modtager deres FAN-ID med posten eller på et hvilket som helst VFS Global Visa Application Center.

Populær af emne.