Hvordan Man Spiller Russisk Billard

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Spiller Russisk Billard
Hvordan Man Spiller Russisk Billard

Video: Hvordan Man Spiller Russisk Billard

Video: Hvordan Man Spiller Russisk Billard
Video: Русский бильярд - 32 шара с кия на Чемпионате мира 2016 2024, Kan
Anonim

Det er vanskeligt at fastslå tidspunktet for fødslen af russiske billard, men nu kan vi med tillid sige, at han lagde grundlaget for udviklingen af mange typer af dette spil rundt om i verden. For at lære at spille det skal du kende dets regler og nogle funktioner.

Hvordan man spiller russisk billard
Hvordan man spiller russisk billard

Nødvendig

  • - et bord til russisk billard
  • - 16 bolde
  • - trekant;
  • - kø kridt;
  • - 2 signaler;
  • - 2 spillere.

Instruktioner

Trin 1

Placer 16 kugler på bordet. 15 af dem har samme farve, som regel hvid. Og kun én skal forblive rettet. På overfladen af hver kugle skal dens serienummer skrives. Placer disse kugler på bordet i en trekant, så dens bund er parallel med kortbrættet. Spidsen af trekanten skal være på et specielt bageste mærke.

Trin 2

Spil den første lodtrækning. Slå bolden uden for trekanten med et signal og "bryd" pyramiden. Sørg for, at kuglerne ikke går i lommen, men er så tæt på hovedgærdet som muligt efter stød. Hvis alt ordner sig, vinder du den første lodtrækning. Du mister, hvis bolden går overbord, rører bagklappen eller vælter halvdelen af din modstander.

Trin 3

Foretag rallyet igen, hvis kuglerne er lige så tæt på hovedgavlen. I tilfælde af sejr skal du bestemme, hvem der skal slå det første slag i spillet. Yderligere vil strejkeretten gives efter tur. Så tag sparket af. Desuden bør det ikke anvendes fra selve linjen i huset, men fra ethvert andet sted. Dit træk vil lykkes, hvis bolden er i lommen, og hvis 2 eller 3 objektkugler har rørt ved siderne.

Trin 4

Fortsæt spillet. Hvis du ikke kunne implementere den tidligere betingelse, går flytningen automatisk til din modstander. Han kan slå sig selv eller starte forfra ved at placere en pyramide på bordet og bryde den. Husk, at alle bolde, som din modstander scorer, efter at du automatisk krediteres hans konto. Derfor er det i din bedste interesse at starte spillet så succesfuldt som muligt.

Trin 5

Følg reglerne for at slå bolde med et signal. Du kan kun foretage et træk, når alle bolde på bordet er stoppet helt. Du kan få en bøde, hvis du bryder denne regel. Udfør alle strejker på kuglerne nøjagtigt: skub ikke køen og slå kun en gang. I tilfælde af ikke at ramme nogen af bolde, gives bevægelsen til modstanderen, og der pålægges en lille straf.

Trin 6

Lær at slå målrettede strejker, så kuglerne falder i lommen uden at bryde reglerne for russisk billard. Hvis bolden ikke er i lommen, eller der har været en reel afvigelse fra reglerne, overgår spilleretten til modstanderen.

Anbefalede: