Sådan Lærer Du Russisk Billard

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Russisk Billard
Sådan Lærer Du Russisk Billard

Video: Sådan Lærer Du Russisk Billard

Video: Sådan Lærer Du Russisk Billard
Video: Russian Billiards lesson #1 2023, Marts
Anonim

Russisk billard er den eneste type spil, hvor du kan score både "din" og "en andens" bold. Sammenlignet med andre typer billard er der yderligere muligheder i spillet.

Sådan lærer du russisk billard
Sådan lærer du russisk billard

Instruktioner

Trin 1

Tag et signal i dine hænder, tag det med to fingre på din højre hånd: tommelfinger og pegefinger. Et sådant greb giver dig mulighed for perfekt at føle vægten af køen, og på samme tid belaster den ikke håndens muskler. Bare prøv at støtte ham i denne position, så du bliver vant til ham og føler dig godt.

Trin 2

Lær at få mest muligt ud af dit rack. Hun skal gøre kroppen ubevægelig under påvirkningen. Stå nær bordet og træk mentalt en stødlinje, placer dit højre ben, så foden ligger lige langs stødlinjen. Forsøg ikke at dreje tåen i en stor vinkel - det gør stativet mindre stabilt.

Trin 3

Forlæng dit venstre ben fremad og til venstre for strejklinjen fra hinanden på skulderbredde. I denne position opnår du det blødeste slag. Nu er det vigtigste at sigte godt, for det er det nødvendigt at udvikle nøjagtigheden ved at ramme køen et bestemt sted på bolden. Tag køen tilbage, og vend den derefter tilbage, lav flere sådanne gynger, og sørg for, at bevægelserne falder sammen med stødlinjen. Stop køen i nærheden af køen, tag en kort pause, tag den tilbage og "slip" glat al vægt fremad.

Trin 4

Efter at have mestret det grundlæggende i spillet skal du omhyggeligt studere reglerne for russisk billard. Husk at spilleren, der vinder rallyet, rammer først. Vinderen af en sådan foreløbig kamp er den, hvis bold, hoppende fra bagklappen, kommer nærmest foran. Sørg for, at når du spiller, skal din bold røre ved bagvæggen på bordet, ikke komme ind i lommen og flyve ud af spillefladen. Ellers betragtes du som en taber.

Trin 5

Slå alle skud tydeligt uden at ramme køen flere gange. Hvis dit skud gik glip af målkuglerne, pålægges der en straf for dette, og retten til at slå afleverer til modstanderen. En bold betragtes som lomme, hvis den ruller ind i en lomme ved stød uden at bryde reglerne.

Populær af emne.