Sådan Vinder Du Ved Billard

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vinder Du Ved Billard
Sådan Vinder Du Ved Billard

Video: Sådan Vinder Du Ved Billard

Video: Sådan Vinder Du Ved Billard
Video: Tips In Pool That Will Improve Your Game Fast 2023, Marts
Anonim

For at spille et spil billard og vinde det skal du vide om nogle point lige fra starten. Det er delt og stiv.

Sådan vinder du ved billard
Sådan vinder du ved billard

Instruktioner

Trin 1

Lad os starte med tælleren. Det skal huskes, at hvis du endnu ikke er professionel og ikke ved, hvordan og ikke kan lægge hænderne på maskinen, skal du ikke justere din krops position efter et forsøg på at eksponere. Flyt køen, ret, træk to trin væk fra bordet, og gentag placeringen igen.

Trin 2

Hvis du sjældent spiller og hører om reglerne for indstilling for første gang, skal køen bruges som lineal. Placer køen på den mentale påvirkningslinje, og sæt fem punkter på din krop i et plan. Skulderled, venstre håndflade, lår, albue, hage. Processen er som følger. Placer køen på stødlinjen, tag et skridt med din højre fod, så den er vinkelret på køen i en afstand på 20 cm. Sæt dit venstre ben et skridt fremad og drej det i en time.

Trin 3

Når du opretter for første gang, må du ikke slå bolden, selv efter det første korrekte forsøg. Øv dig i cirka en time fra forskellige positioner på bordet for at udsætte et slag.

Trin 4

Når forberedelsen er slut, skal du prøve at lande lige slag. Lige spark er grundlaget for at vinde dit spil. Når du kaster lige slag, skal du sørge for, at holdningen forbliver den samme uanset påvirkningen. Hvis underarmen drejer mindst ti grader, eller hånden forlader planet, vil spidsen af køen binde bolden, og slaget vil vise sig i en bue, det vil sige unøjagtig.

Trin 5

Slå lige ved stødkuglens tænkelige tyngdepunkt. Placer køen på linje med den hvide kugle, som vil være i den midterste lomme. Med en hvid kugle viser den dig, som en lakmusprøve, hvordan du rammer - lige eller skævt.

Trin 6

Slagets størrelse er den afstand, du svinger køen. Tag ikke fat i køen i din højre hånd. Det skal være løst lukket mellem indekset og tommelfingeren. Det skal bogstaveligt talt ligge på huden. Når du skubber køen ud for at strejke, skal den igen ikke gribes tæt i din hånd.

Populær af emne.