Sergey Sirotkin: Russisk Formel 1-driver

Sergey Sirotkin: Russisk Formel 1-driver
Sergey Sirotkin: Russisk Formel 1-driver

Video: Sergey Sirotkin: Russisk Formel 1-driver

Video: Sergey Sirotkin - What Happened to Russias Most Overlooked F1 Driver? 2022, November
Anonim

Russeren sagde, at han ikke opgav håbet om at vende tilbage til Formel 1 i fremtiden, efter at han mistede sin plads som Williams-præmiekører. Sergey Sirotkin debuterede i Formel 1 i 2018 ved at underskrive en kontrakt med Williams, men tjente kun et point pr. Sæson og sluttede sidst i den individuelle konkurrence.

Sergey Sirotkin: Russisk Formel 1-driver
Sergey Sirotkin: Russisk Formel 1-driver

Williams besluttede ikke at forny kontrakten med Sirotkin. I den næste sæson parres Williams med George Russell og Robert Kubica.

Sirotkin benægtede ikke, at det er muligt, at han vender tilbage til Williams for rollen som reservist. Samtidig er det ultimative mål ifølge ham at vende tilbage til Formel 1.

På spørgsmålet om, hvad han agter at gøre, sagde Sirotkin:”Jeg vil prøve at vende tilbage. Jeg vil gøre alt for at vende tilbage.

Det ser virkelig ud til, at jeg af åbenlyse grunde ikke kunne bevise mig ordentligt, ikke kunne vise, hvad jeg er i stand til. Det er vanskeligt at beskrive, men indeni er der en følelse af, at der brænder en ild et eller andet sted dybt, hvorigennem jeg ikke kan vises her og nu.

Tro mig, jeg har lært meget denne sæson, selvom du ikke kan se det. Denne sæson har gjort mig stærkere som chauffør og person."

Sirotkin tilføjede, at han håber på Williams fremgang i 2019, selvom han ikke er på holdet.”Det håber jeg,” sagde han.”Jeg ved, hvor hårdt vi alle arbejdede. Jeg taler ikke engang for mig selv, men for alle fyrene. Personligt vil jeg være meget glad, hvis smil vender tilbage til deres ansigter. Jeg vil være glad for at se resultatet af det arbejde, vi har udført sammen med dem."

Populær af emne.