Russisk Short Track Triumf Ved Sochi Olympiaden

Russisk Short Track Triumf Ved Sochi Olympiaden
Russisk Short Track Triumf Ved Sochi Olympiaden

Video: Russisk Short Track Triumf Ved Sochi Olympiaden

Video: Russisk Short Track Triumf Ved Sochi Olympiaden
Video: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает 2024, Marts
Anonim

Russiske atleter var i stand til at tage to medaljer på én gang på det korte spor, dette var en rigtig triumf for landsholdet.

Russerne har guld og sølv
Russerne har guld og sølv

Den 15. februar blev en af de mest succesrige dage for det russiske hold ved Sotsji-OL. Særligt tilfreds var Victor An og Vladimir Grigoriev, der med værdighed vandt henholdsvis guld- og sølvmedaljer på kortbane.

Denne sport viste sig at være den mest succesrige for det russiske landshold, fordi det var i det, atleterne allerede har samlet et komplet sæt medaljer. Dette er en stor fortjeneste for Victor Ana, da han allerede bringer den anden medalje i indsamlingen af landsholdet. Victor og Vladimir i det sidste løb løb som ledere og udskiftede med jævne mellemrum hinanden og lod ikke andre rivaler gå foran sig og derved sikrede de to første placeringer.

Interessant nok er short track-holdet, der spiller for Rusland, internationalt. Tidligere spillede Victor An faktisk for det koreanske landshold og viste anstændige resultater (tre olympiske priser af højeste værdighed). Men senere blev atleten alvorligt såret og måtte komme sig, men det lykkedes ham ikke at vende tilbage til sit landshold, så han besluttede at prøve sin hånd i Rusland.

Vladimir Grigoriev, der vandt sølv på Iceberg-skøjtebanen i Sochi, spillede også tidligere for et andet land - Ukraine. Imidlertid ønskede atleten at forbedre sin præstation og begyndte at træne i Rusland for at opnå højere placeringer i internationale konkurrencer. Hovedtræner for short track-holdet er franskmanden Sebastian Croes. En sådan international tandem viste sig at være ret succesrig.

Anbefalede: