Hvad Skal Man Se På Kultur-olympiaden I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Hvad Skal Man Se På Kultur-olympiaden I Sochi
Hvad Skal Man Se På Kultur-olympiaden I Sochi

Video: Hvad Skal Man Se På Kultur-olympiaden I Sochi

Video: Hvad Skal Man Se På Kultur-olympiaden I Sochi
Video: Athen er en græsk livsstil. Er det let at bo her? Og selvfølgelig seværdighederne 2024, April
Anonim

De olympiske lege i 2014 er ikke kun en spændende sportsbegivenhed, men også et omfattende kulturprogram, der vil glæde alle elskere af kunst og underholdning.

Hvad skal man se på kultur-olympiaden 2014 i Sochi
Hvad skal man se på kultur-olympiaden 2014 i Sochi

Sochi 2014-kulturolympiaden er et omfattende projekt implementeret til støtte for de olympiske vinterlege. Projektet har været i drift siden 2010. I fire år afholdt organisationskomiteen mere end tre tusind unikke kulturelle begivenheder til støtte for OL, hvor ledende personer fra film, museer, teatralsk kunst og den akademiske musikscene deltog. De bedste forestillinger er valgt til det kulturelle program, som gæster og beboere i Sochi vil kunne se under OL.

Koncerter og forestillinger

Åbningen af Sochi 2014-kulturprogrammet blev præget af en galakoncert i Sochi Organ Hall dedikeret til forskellige nationers musikalske traditioner. Fra den 6. februar er udstillingsbyens koncertsteder vært for arrangementer, der er tidsindstillet til at falde sammen med VII International Festival of Arts. Festivalen afholdes under ledelse af den ærede kunstner i Den Russiske Føderation Yuri Bashmet. Den originale teaterproduktion af Eugene Onegin med Konstantin Khabensky og Ksenia Rappoport i hovedrollen fortjener særlig opmærksomhed. Som en del af festivalen er Winter Theatre vært for en natlig screening af filmversioner af berømte opera-mesterværker: Carmen, La Traviata, Tryllefløjten, Eugene Onegin og Rigoletto. Også bemærkelsesværdigt er koncertprogrammet "Viva, Italien!", Hvor stjernerne i den italienske musikscene vil udføre de bedste værker fra deres komponister. Theatre of Nations annoncerer endnu en lys og farverig begivenhed - stykket "Shukshin's Tales" med Chulpan Khamatova og Yevgeny Mironov i hovedrollen.

Tilskuere vil kunne nyde balletopførelser udført af verdens bedste balletfirmaer samt deltage i jazzkoncerter af Nino Katamadze og Brian Lynch.

Udstillinger

Elskere af samtidskunst vil sætte pris på den spektakulære Echo-Eco-udstilling, der præsenterer de bedste udstillinger inden for videokunst. Opmærksomhed fortjenes ved en smykkeudstilling med værker af forfatterskab af mester Ilgiz Fazulyanov samt en udstilling med fotografier "Billeder af Rusland", der repræsenterer al den mangfoldighed af russisk kultur.

Åbne koncert- og udstillingssteder er regelmæssigt vært for gratis koncerter og kreative forestillinger for alle, hvilket omdanner OL fra en udelukkende sportsbegivenhed til en begivenhed på internationalt kulturelt niveau.

Anbefalede: