Hvad Skal Man Se På Vinter-OL I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Hvad Skal Man Se På Vinter-OL I Sochi
Hvad Skal Man Se På Vinter-OL I Sochi

Video: Hvad Skal Man Se På Vinter-OL I Sochi

Video: Hvad Skal Man Se På Vinter-OL I Sochi
Video: Tatiana VOLOSOZHAR & Maxim TRANKOV SOCHI-2014 winter Olympic Games. 2023, December
Anonim

XXII Olympiske vinterlege i Sochi afholdes fra 7. til 23. februar 2014. Tidsplanen for OL blev udarbejdet af Sochi-2014 Organisation Committee. Den indeholder en beskrivelse af alle konkurrencer med en angivelse af sted og tidspunkt for arrangementet.

Hvad skal man se på vinter-OL i Sochi
Hvad skal man se på vinter-OL i Sochi

Åbnings- og afslutningsceremonier under Olympiaden

Åbningsceremonien for de Olympiske lege finder sted den 7. februar på Fisht stadion. I løbet af de olympiske og paralympiske lege i 2014 vil dette stadion kun blive brugt til ceremonier og til tildeling af vindere. Åbningsceremonien lover at være et utroligt underholdende show med et stort antal deltagere. Dette kan man bedømme forresten et år før starten på legene i Bolshoi Ice Palace blev afholdt året før OL i Sochi, som blev kaldt generalprøve på åbningsceremonien til OL. Afslutningsceremonien bliver ikke mindre farverig. Arrangørerne planlægger at gøre denne begivenhed så mindeværdig som afslutningen af OL i 1980 i Moskva.

Konkurrencer i programmet for de Olympiske lege

I løbet af 17 dage vil 98 rekordsæt med priser blive spillet i konkurrencer i 7 forskellige olympiske sportsgrene. Spillene deltager af 6.000 atleter og teammedlemmer fra 85 eller flere lande. Sportsprogrammet til XXII Olympiske vinterlege satte en absolut rekord ikke kun for det samlede antal konkurrencer, men også for antallet af nye typer, der var inkluderet i programmet. I alt inkluderer sportsprogrammet 12 nye typer konkurrencer.

Vinter-OL-programmet 2014 inkluderer 15 vintersportdiscipliner, herunder 6 skiløb, 3 skøjteløb, 2 bob og 4 individuelle sportsgrene. 69 konkurrencer finder sted på faciliteterne i bjergklyngen og 29 i kystklyngen. Skikonkurrenceprogrammet er blevet udvidet betydeligt.

For første gang i de olympiske lege vil ikke kun mænd, men også kvinder deltage i hoppekonkurrencer. Arrangørerne inkluderede også populær sport blandt unge i programmet. Der vil være 8 typer snowboard- og freestyle-konkurrencer (4 i hver), inklusive snowboard slopestyle, ski slopestyle, ski halfpipe og parallel slalom i snowboard.

Tilskuere vil være i stand til at nyde det fascinerende skuespil af holdkonkurrencer i discipliner som kunstskøjteløb, rodel (stafet) og skiskydning (blandet stafet). For første gang deltager både mænd og kvinder i stafetløbene.

I øjeblikket koordineres konkurrenceplanen af Den Internationale Olympiske Komité, International Sports Federation, så den kan gennemgå forskellige ændringer. Du kan følge ham på

Anbefalede: