Hvordan Fodboldspiller Alan Dzagoev Spiller

Hvordan Fodboldspiller Alan Dzagoev Spiller
Hvordan Fodboldspiller Alan Dzagoev Spiller

Video: Hvordan Fodboldspiller Alan Dzagoev Spiller

Video: Hvordan Fodboldspiller Alan Dzagoev Spiller
Video: Самые крутые голы Алана Дзагоева за ЦСКА! ●The best goals Alan Dzagoev for CSKA! ▶ iLoveCSKAvideo 2024, April
Anonim

Ved den afsluttede Euro 2012-turnering fik kun få spillere fra det russiske landshold positive feedback om deres spil. To eller tre undtagelser inkluderer kommentarer til den unge ossetiske Alan Dzagoevs tale. Det er muligt, at hans spil i denne turnering bliver grunden til at invitere en fodboldspiller til en topklub med et verdensomspændende ry - information om en sådan interesse findes allerede i den indenlandske og udenlandske presse.

Hvordan fodboldspiller Alan Dzagoev spiller
Hvordan fodboldspiller Alan Dzagoev spiller

Alan Dzagoev, nummer ti, spiller for Moskva-klubben CSKA som en angribende midtbanespiller. Spilleren er 22 år gammel, og han har ikke spillet for andre klubber i den indenlandske fodbolds store eller første liga. For CSKA, siden 2008, spillede Alan i 102 kampe og scorede 26 mål. Hovedtræner for dette hold, Valery Gazzayev, som blev legendarisk, stolede på Dzagoev, selv i en alder af 18 og placerede ham i hovedholdet. Efter den første optræden i "basen" begyndte de at tale om den unge fodboldspiller som en fremtidig stjerne, da han i dette spil lavede assists to gange og scorede en gang selv. I sæsonen 2008 blev han anerkendt som den bedste unge fodboldspiller i Rusland, og et år senere, af den autoritative fodboldpublikation World Soccer, blev Dzagoev medtaget i top ti bedste unge fodboldspillere på planeten.

I løbet af disse 4 år som en del af CSKA vandt Alan den russiske cup tre gange, vandt to gange sølvmedaljerne i mesterskabet og en gang - bronze og vandt også Super Cup. For Ruslands ungdomslandslag fra 2006 til 2008 spillede fodboldspilleren seks kampe og scorede fire mål, og i oktober 2008 debuterede han for landets vigtigste landshold. Ved det europæiske mesterskab, der sluttede uden succes for det russiske hold, spillede Dzagoev i hver af tre kampe. Det var han, der åbnede scoringen for det russiske landshold i denne turnering og scorede det første mål mod det tjekkiske landshold. Det tredje mål i dette møde er også på midtbanes konto såvel som det eneste mål for russerne i det næste spil mod det polske landshold. På trods af at Alan kun spillede tre kampe i denne turnering, var han blandt de bedste målscorer.

Et mislykket landsholdskamp vil helt sikkert få et antal spillere til at forlade det. Retten til at spille for det første hold i Alan Dzagoev-landet rejser imidlertid ikke tvivl hverken blandt specialister eller blandt fans, der er mere tilbøjelige til at svare domme.

Anbefalede: