Et Sæt Pilates-øvelser For Begyndere

Indholdsfortegnelse:

Et Sæt Pilates-øvelser For Begyndere
Et Sæt Pilates-øvelser For Begyndere

Video: Et Sæt Pilates-øvelser For Begyndere

Video: Et Sæt Pilates-øvelser For Begyndere
Video: Træn hjemme | Pilates online træningsvideo nr. 1 (Begyndere) 2024, Kan
Anonim

Det populære træningssystem i dag kaldet Pilates blev kendt for nylig for nylig, men spredte sig hurtigt blandt dem, der er opmærksomme på deres helbred og foretrækker at føre en sund livsstil. Hvis du virkelig ønsker at udstråle ungdom og sundhed i alle aldre, så prøv at gentage oplevelsen fra tusinder af mennesker, der har mestret de enkle og effektive øvelser i Pilates-systemet.

Et sæt Pilates-øvelser for begyndere
Et sæt Pilates-øvelser for begyndere

Funktioner i Pilates-systemet

Det pågældende træningssystem er opkaldt efter dets skaber, Joseph Pilates. For mere end hundrede år siden udviklede han et sæt øvelser, der gør det muligt for enhver at opretholde fremragende sundhed, tabe sig, få en atletisk fysik og et attraktivt udseende.

Dette system er baseret på den specifikke belastning, som en person oplever under træning. Forskellen mellem Pilates og traditionelle fysiske træningskomplekser er, at alle øvelser udføres i et langsomt tempo, glat og målt. Denne tilgang reducerer sandsynligheden for skade og forstuvning betydeligt.

Målet med Pilates-systemet er at hjælpe en person med at udforske deres krop og føle hver muskel, så den kan fungere.

Hvert træningskompleks er baseret på øvelser, der tager sigte på at udvikle mobilitet og fleksibilitet, styrke alle muskelgrupper i mave- og rygmusklerne. Som et resultat af den systematiske udførelse af opgaver udvikler den såkaldte "styrkeramme" i hele kroppen.

Koncentrerede bevægelser og korrekt vejrtrækning gør det muligt at styrke kroppen uden at øge muskelmassen.

Den største fordel ved Pilates-systemet er dets sikkerhed. Der er praktisk talt ingen begrænsninger for alder og køn såvel som for niveauet for fysisk kondition, men der er udviklet specielle sæt Pilates-øvelser til dem, der lige er begyndt. Et sæt grundlæggende øvelser for begyndere giver dig mulighed for aktivt at deltage i træningsarbejde og hjælper med at mestre færdighederne i at udføre individuelle elementer.

Pilates: et sæt øvelser for begyndere

Standardsættet med øvelser til Pilates-systemet inkluderer øvelser på gulvet, på simulatorer og opgaver ved hjælp af specielle enheder. Træning udføres normalt barfodet og i behageligt sportstøj, der ikke hindrer bevægelse. Giv dig selv plads og fyld op på en gymnastiksmåtte. Velvalgt musik kan bidrage til større komfort, når man udfører opgaver i komplekset.

Øvelse nr. 1. Kom i siddende stilling på gulvet. Bøj dine knæ og vik dine arme omkring dine hofter. Placer dine ben i bredden af bækkenet, mens dine fødder skal røre gulvet tæt. Ret din ryg ud, stræk toppen af dit hoved op. Løft dine fødder fra gulvet og løft dem parallelt med gulvet. Hold i denne position i et par sekunder, og følg vejrtrækningen.

Øvelse nummer 2. Sidd på måtten, bøj knæene let. Læn dig på dine underarme med albuerne under skuldrene. Føddernes tæer berører gulvet kun lidt, fødderne presses tæt mod hinanden. Træk vejret dybt, mens du drejer knæene til venstre. Når du ånder ud, skal du rette dine ben op og løfte dem op. Følg nu de samme bevægelser, men til højre.

Øvelse nummer 3. Læg på ryggen. Bøj dine ben ved knæene og løft dem op, så anklerne er parallelle med gulvoverfladen. Læg dine hænder bag hovedet, spred albuerne bredt til siderne. Træk din mave ind, tryk din ryg fast mod gulvet. Løft dit hoved og skulderblade fra gulvet under indånding. Under inhalation skal du vende tilbage til startpositionen.

Øvelse nummer 4. Gå på alle fire, hvile på dine underarme. Ret begge ben og tag dem tilbage og placer dem på tæerne. Tryk dine fødder tæt sammen. Ret din krop ud, så din krop danner en lige linje. Tag en dyb indånding som muligt. Når du ånder ud, løft dine hofter, mens du sænker hovedet ned. Vend derefter tilbage til startpositionen.

Øvelse nummer 5. På begge fire skal du rette begge arme ud og placere dine håndled, så de er under skulderleddene. Ben og hofter er på linje. I begyndelsen af øvelsen skal du tage dine glatte ben tilbage og placere dem på tæerne. Alternativt løft begge ben op, buet i ryggen og kast dit hoved tilbage.

Efter at have mestret dette mini-kompleks for begyndere kan du efterfølgende inkludere mere komplekse øvelser, der kræver højere koordinering af bevægelser i træningsprogrammet.

Anbefalede: