Hvordan Fungerer Mantra Yoga? Nama Og Rupa

Hvordan Fungerer Mantra Yoga? Nama Og Rupa
Hvordan Fungerer Mantra Yoga? Nama Og Rupa

Video: Hvordan Fungerer Mantra Yoga? Nama Og Rupa

Video: Hvordan Fungerer Mantra Yoga? Nama Og Rupa
Video: Mantra Yoga Class 1 - 3 Aspects of Mantra 2023, December
Anonim

De, der praktiserer mantra yoga, spekulerer før eller senere på, hvad mekanismen for denne yoga er. Når alt kommer til alt, giver det virkelig enorme resultater. Og vi vil vide, i det mindste i den første tilnærmelse, gennem hvilke mekanismer denne magi er.

Kak rabotaet mantra-joga? Nama i rupa
Kak rabotaet mantra-joga? Nama i rupa

I dag vil vi berøre det grundlæggende afsnit af yoga om uadskillelighed mellem form og navn. På sanskrit lyder det som "nama" og "rupa", hvilket betyder navn og form. Hvert navn har en form, og hver form har et navn. Og de matcher altid!

Hvad er et navn? Navnet er en vis vibration af lyd. Vi opfatter det med høreorganerne. Hvis nogen kalder os ved navn, når nogle vibrationer og luftkompression os. Hvis dette vises i en graf, vil det ligne en trykudsving. Når disse vibrationer rammer vores ører, danner de vibrationer på vores nerveender. Disse vibrationer sender derefter signalet til et subtilere niveau.

Som et resultat af denne proces forstår vi, at vi blev kaldt. Sådan ser processen eksternt ud. For vores indre struktur er der et bestemt sprog. Det er korrespondancen mellem vibrationen, der opstår på overfladen eller inde i vores budhi, og objektet, der bygger budhi.

Hvad er Budhi? Budhi (Skt.) Er et begreb inden for indisk filosofi, et intellektuelt-vilje-princip, fornuft. Budhi vurderer tanker og ideer.

Her er det nøjagtigt det samme. Der er en sekvens af, hvad der i budhi er en nøjagtig kopi af objektet, der er repræsenteret i budhi. Vi kan sige, at der er et proto-sprog, et originalt sprog, der er forståeligt for alle, der har budhi. På baggrund af dette er der endda en tro på, at der er en sådan supermagt fra budhi - at forstå alle verdens sprog såvel som fugles og dyrs sprog. Men dette er allerede fra fantasien og myter, der omgiver yoga.

Så snart denne eller den information kommer ind i manas gennem sanserne, dannes der en vibration, og denne vibration er en nøjagtig kopi, der dannes i budhi. Som et resultat ser vi uadskillelighed mellem navn og form. Det viser sig, at hvis vi kender navnet og udtaler det, i budhi, i det mindste i et splitsekund, dannes der et billede, der svarer til navnet. Dette billede er til gengæld i stand til at konkurrere med de billeder, der kommer til os fra det omkringliggende univers.

Og hvis der opstår en situation, hvor vi er nødt til at se eller opfatte os selv i en eller anden position, så for at forhindre, at situationen udfolder sig, erstatter vi det unødvendige objekt med det nødvendige, som om vi presser det unødvendige objekt ud. Samtidig visualiserer vi det ønskede objekt og forstærker det med et mantra.

Billederne af disse objekter begynder at komme i konflikt med hinanden. Den stærkeste af dem vinder! Den, som vi selv giver denne magt, bliver stærk. Det viser sig, at den impuls, som vi genererede ved vores vilje, går fra os til det omgivende univers! Og det omgivende univers begynder igen at ændre den måde, vi har brug for det. Sådan en kompliceret mekanisme!

Vi styrer forskellige billeder ved hjælp af vores fantasi og styrker mekanismen med yantraer, mantraer og genopbygger hele vores univers. Fantastisk teori! Det viser sig, at hvis du har brug for et objekt eller fænomen, kan du provokere dets udseende ved at gentage mantraet. Mantraet opretter billedet, og billedet påvirker alt andet. Og universet vil kun tilpasse sig dette!

Naturligvis er denne mekanisme meget mere kompliceret. Disse oplysninger gives kun til den første forståelse af, hvordan mantra yoga fungerer. Det vigtigste er, at vi ikke hænger op i teorien, men adopterer praksis. Vi vælger et mantra og begynder at ændre vores univers!

Anbefalede: