Hvordan Man Taber Fedt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Taber Fedt
Hvordan Man Taber Fedt

Video: Hvordan Man Taber Fedt

Video: Hvordan Man Taber Fedt
Video: Hvordan taber man fedt på lårene? Bliver man for maskulin af at styrketræne? Dansk trænings-Q&A 2023, Juni
Anonim

Vægttab er på tre søjler - selvdisciplin, kost og motion. Kun en integreret tilgang til problemet med at tabe sig kan give resultater.

Hvordan man taber fedt
Hvordan man taber fedt

Er det nødvendigt

  • køkkenvægt
  • mad kalorie bord
  • gym medlemskab

Instruktioner

Trin 1

Find et system med incitamenter til dig selv, motivation til at tabe sig. Næsten enhver vil gøre det, men ikke negativt. Gå for eksempel til butikken og få en dyr og meget smuk dragt, et par størrelser mindre end det, du i øjeblikket har på dig. Eller kom med noget af dit eget, der vil belønne dig, når du har gennemført det, du har planlagt at gøre. Kort sagt, stræb efter det bedste i dine tanker, snarere end at løbe væk fra det dårlige. Først da virker spørgsmålet om, hvordan man taber sig, ikke så uopløseligt.

Trin 2

Den gyldne regel for at tabe sig: "Få mindre energi, end du bruger." Hvis det observeres, vil manglen på kalorier blive genopfyldt på grund af kroppens fedtreserver. Problemet med at tabe sig begynder at blive løst med en revision af madafhængighed. Den klassiske diæt indebærer at spise mad i små portioner 4-5 gange om dagen. Desuden skal det meste af din diæt være lavt kulhydratfoder, gæret mælkekøkken. Giv helt op mel, sødt, fedtet, stegt, røget og alkohol. Spis middag senest kl. 18.00. Hvis du holder dig op sent, skal du drikke et glas kefir en halv time eller en time før sengetid eller spise et æble.

Trin 3

Gør motion til dit daglige ritual. Brug mindst 20-30 minutter om dagen på bøjning, huk, løb og håndvægtøvelser. Få et gymmedlemskab. Det er lettere at arbejde i en virksomhed, og det materielle incitament (penge brugt på et abonnement) bør ikke diskonteres. En god måde at bringe slørede former i orden så hurtigt som muligt er bodyflex gymnastik. Gør body flex hver dag i et kvarter - og snart vil du se, hvordan ekstra centimeter forsvinder.

Populær af emne.