Hvordan Man Lærer At Falde

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Falde
Hvordan Man Lærer At Falde

Video: Hvordan Man Lærer At Falde

Video: Hvordan Man Lærer At Falde
Video: 7 Tricks til at Falde Hurtigt i Søvn 2023, Juni
Anonim

Det er umuligt at beskytte dig mod fald. Selvom du undgår stejle trapper og traumatiske sportsgrene, kan du lide af glatte sko eller is på vinterveje. Som du ved, får børn, sovende mennesker og dem, der er fortrolige med teknikken til det "korrekte" fald mindst færre skader, når de falder.

For atleter er fald afgørende
For atleter er fald afgørende

Er det nødvendigt

  • - sportsmåtter eller tæpper
  • - albueunderlag, knæpuder.

Instruktioner

Trin 1

Træn på bløde overflader. Tag nogle sportsmåtter og stab dem oven på hinanden. Derhjemme kan du bruge et tæppe eller tæppe rullet op flere gange. Frigør plads nok til din træning. Vi modtager et stort antal skader i hjemmet på grund af kollisioner med et skarpt hjørne på et bord, en udvidet skuffe, en møbelstel af træ eller metal. Flyt ting til side, der kan skade dig under din træning.

Trin 2

Start lavt for at overvinde din naturlige frygt for at falde og øve din teknik. Det farligste fald er et fald på ryggen, så gør det først. Squat ned og prøv at bevæge dig forsigtigt til en tilbøjelig position og rulle over din ryg. Når skulderbladene berører måtten, skal du slå skarpt i nærheden af dig med begge arme bøjet i albuerne. Armene skal fungere som en fjeder og blødgøre slaget. Prøv at rulle og ikke bare sætte dig ned. Slaget mod halebenet er ekstremt smertefuldt, og det tager lang tid. Gentag øvelsen 10 gange. Brug kun en hånd til at øve et fald på din side. Venstre, når du ruller til venstre side, højre - når du ruller til højre.

Trin 3

Øv dig i at falde fra din egen højde. Først og fremmest skal du beskytte dit hoved, hals og rygsøjle, derfor falder til siden betragtes som relativt sikre. Gør dig klar. Benene skal være adskilt i skulderniveau, armene bøjet på brystniveauet. Forestil dig at holde en basketball. Brug derefter "sweep" -teknikken: hæng din tå på den ene fod på det andet ben og prøv at falde fremad og til siden. Hvis du er bange for at "droppe" dig selv, skal du bede en ven om let at skubbe dig i ryggen. Når du falder, skal dine hænder igen fungere som en fjeder, og kroppens vægt skal overføres til håndfladerne og underarmene. Stik ikke dine albuer eller knæ ud.

Trin 4

Træn dine muskler. Først og fremmest vil hænderne tage slag, og for dette skal de være i god form. Selv enkle øvelser som push-ups eller pull-ups på dine arme vil drage fordel af daglig træning. Jo bedre din koordinering af bevægelser er, desto hurtigere har du tid til at gruppere korrekt. For at bevægelserne skal være mere nøjagtige og smarte, er en belastning ikke nødvendig. Koordinering er veludviklet af alle typer danse: fra klassisk balsal til moderne.

Populær af emne.