Sådan Lærer Du Yoga

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Yoga
Sådan Lærer Du Yoga

Video: Sådan Lærer Du Yoga

Video: Sådan Lærer Du Yoga
Video: Yoga : Position du Lotus - Padmasana 2024, April
Anonim

Yoga er et system, der inkluderer gymnastik, sundhedsfremmende øvelser, filosofi og åndelig praksis. De, der lige er begyndt at øve yoga, har først og fremmest brug for de korrekte færdigheder i at indstille og trække vejret i overensstemmelse hermed.

Sådan lærer du yoga
Sådan lærer du yoga

Instruktioner

Trin 1

For at få den største effekt af øvelsen, må du ikke udføre asanas (stillinger) efter søvn og før søvn. I 4 timer skal du ikke træne efter et tungt måltid og i 1, 5-2 timer - efter et let måltid.

Trin 2

Inden du starter klasser, skal du prøve at glemme alle bekymringer og bekymringer, slappe af og ikke tænke på andet end yoga. For at gøre det lettere for dig selv kan du aktivere stille, let musik.

Trin 3

For at lære yoga skal du ikke straks stræbe efter at lære så mange øvelser som muligt, men mestre nøglerne til hver af dem. Når du mestrer disse taster, finder du muskler, der kan frigøres, mens du opretholder positionen. Det er så, at hver nye kropsholdning bliver fra en ubehagelig position til en asana (som i oversættelse betyder "behagelig kropsholdning").

Trin 4

Først og fremmest mestrer du bjergets stilling, hvorfra alle sæt øvelser begynder: læg dine ben sammen (på samme tid skal fødderne røre i hele længden), stram lårens muskler, ret din ryg, sænk dine hænder med håndfladerne indad langs kroppen. Løft dit hoved let og se lige fremad og koncentrer dig om midten af din krop. Det tager 1-2 minutter at forblive i denne position.

Trin 5

Som med enhver aktivitet skal du starte med de letteste øvelser for at lære yoga. Derfor skal du til at begynde med studere plovens, trekantens, træets, slangens, lysets og kroppens kropsholdning, hvilket på trods af enkelheden af deres implementering giver uvurderlige fordele for kroppen.

Trin 6

Stil hver langsomt, mens du prøver at fokusere på, hvordan det føles.

Trin 7

Overvåg din vejrtrækning nøje. Når du indånder, kommer vital energi ind i kroppen, og når du udånder, fjernes toksiner fra kroppen. Under træning skal du trække vejret roligt og prøve at forlænge udåndingen (for eksempel kan du udtale stavelsen "haaaa", mens du gør dette).

Anbefalede: