Sådan øges Højden Med Træning

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Højden Med Træning
Sådan øges Højden Med Træning

Video: Sådan øges Højden Med Træning

Video: Sådan øges Højden Med Træning
Video: DYREVÆRNET: SÅDAN FÅR DU EN GLAD OG TILFREDS KAT 2023, December
Anonim

De tidspunkter, hvor miniaturedamer var på mode, og herrer næppe nåede gennemsnitshøjden, er forbi. Derfor er mange mennesker komplekse på grund af deres utilstrækkelige højde. Du kan rette op på situationen ved at udføre øvelser dagligt for at øge højden.

Sådan øges højden med træning
Sådan øges højden med træning

Instruktioner

Trin 1

Placer dine fødder omkring bredden af dine bækkenben med dine arme på dine sider. Stå op på tæerne, stræk hovedet og hele rygsøjlen op. Du behøver ikke løfte dine skuldre.

Trin 2

Forbliv i udgangsposition, stå på tæerne, læg dine lige arme bag ryggen og bloker fingrene. Stræk armene tilbage og ryggen op. Gentag begge versioner af øvelsen 15 gange.

Trin 3

Startpositionen er den samme. Vip hovedet skiftevis mod den ene eller den anden skulder, og prøv at røre ved det med øret. Hænderne er afslappede og ubevægelige. Således strækker du livmoderhalsen.

Trin 4

Du kan øge væksten med øvelser ved at strække alle dele af højderyggen. Med dine fødder skulderbredde fra hinanden, hold ryggen og knæene lige. Når du udånder, skal du folde den i halvdelen uden at bøje i lænden og nå gulvet med fingerspidserne. Over tid skal du prøve at holde overfladerne rørende ved dine åbne palmer.

Trin 5

Stå i startpositionen, vip din lige krop tilbage, rør først dine lår med fingrene, derefter dine kalve og derefter dine hæle.

Trin 6

Mens du er i oprejst stilling, skal du bringe dine fødder sammen og røre dine knæ sammen med din pande, når du foldes i lænden. Gentag øvelsen, mens du sidder på gulvet. Føddernes tæer trækkes over sig selv. Dette enkle kompleks hjælper med at øge væksten derhjemme. Men det er tid til at komme ned til mere udfordrende strækninger.

Trin 7

Sid på gulvet med dine ben fra hinanden, så dine hofter danner en ret vinkel. Bøj det ene knæ med hælen mod lysken. Bøj din pande til det andet knæ, hold ryggen lige.

Trin 8

Lig på din mave med armene udad opad. Når du ånder ud, skal du løfte dine ben fra gulvet og trække dine lige arme bag dit hoved og buede din krop som en båd. Hold i en indånding og en udånding, slapp af.

Trin 9

Følgende øvelser er meget effektive til at øge højden. Sid på gulvet, løft dine lige ben, så de danner en vinkel på 90 ° i forhold til kroppen. Hold ryggen, vik hænderne omkring dine ankler og frys et stykke tid i denne position. For begyndere kan hænderne flyttes til kalvene.

Trin 10

Siddende, bøj knæene og forbind dine fødder til hinanden. Prøv at holde dine knæ rørende gulvet. Bøj frem så meget som du kan.

Trin 11

Om sommeren hjælper en vandret bjælke med at øge væksten derhjemme. Begynd med et normalt hæng, arme skulderbredde fra hinanden og håndflader rundt om baren med bagsiden af dine håndflader vendt mod dig.

Trin 12

Flyt derefter dine lige ben, spred dem til siderne og gå gennem luften. For at højdeøgende øvelser på den vandrette bjælke skal være mere effektive, skal du bøje knæene og nå dine hæle til dine hofter, svinge frem og tilbage og også dreje med din underkrop i taljen.

Anbefalede: