Hvad Er Bredden Og Højden Af ​​et Fodboldmål

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Bredden Og Højden Af ​​et Fodboldmål
Hvad Er Bredden Og Højden Af ​​et Fodboldmål
Video: Hvad Er Bredden Og Højden Af ​​et Fodboldmål
Video: Homegoal Classic fodboldmål i træ til haven 2023, Februar
Anonim

Størrelsen på et fodboldmål følger den generelt accepterede standard. Dette gør det muligt for udespillere og målmænd at forberede sig på spil uden at bekymre sig om, at rammen er over eller under en af ​​udekampene.

Fodboldmål
Fodboldmål

Instruktioner

Trin 1

Fodbold er sportens konge. Hundredvis af millioner af jordens indbyggere er forelsket i dette holdspil, som førte til oprettelsen af ​​et helt imperium, hvis aktiviteter drejer sig om en stribet bold. Samtidig er der ikke kun almindelig fodbold på et grønt felt, men også minifodbold og strandfodbold, som også tiltrækker et stort antal fans og deltagere.

Trin 2

Den mest populære type fodbold er standardfodbold, hvis hjem er England. Denne erklæring er meget kontroversiel, da der i det førkristne Rusland var et spil, der lignede fodbold, og også blandt de gamle mayaer kendte man kampe med en bold, hvor vandrette ringe, der lignede basketball, blev brugt i stedet for porte. Men det var i denne form, hvor vi er vant til at se det, at fodbold opstod i Storbritannien i midten af ​​det 19. århundrede.

Trin 3

Oprindeligt blev engelsk fodbold spillet af universitetsstuderende og overklassen. Over tid blev folk fra arbejderklassen afhængige af spillet. Fodbold blev bredt tilgængelig og begyndte at skubbe sociale og territoriale grænser.

Trin 4

I begyndelsen af ​​det 20. århundrede steg fodboldens popularitet så meget, at det blev besluttet at introducere denne sport i programmet for de olympiske sommerlege og lidt senere - at holde individuelle verdensmesterskaber. Det første verdensmesterskab fandt sted i 1930, derefter blev det første sted indtaget af det uruguayanske landshold. Derefter blev det besluttet at samle de bedste hold i et af landene hvert fjerde år for at konkurrere i evnen til at vinde og score mål i andres porte.

Trin 5

Porten var oprindeligt lavet af træ. Nogle gange førte dette til sjove situationer. For eksempel i nogle kampe, efter et stærkt slag, brækkede porten simpelthen og faldt. Jeg måtte sætte dem på igen og spilde dyrebar tid. Som du ved, i fodbold spilles to halvdele på 45 minutter, mens det at tage porten kan tage 10-20 minutter.

Trin 6

For at undgå nysgerrige situationer og give spillet en højere status foreslog det internationale fodboldforbund, der eksisterede på det tidspunkt, at installere en metalramme af målet, hvorpå nettet blev strakt. Netet gør det muligt for bolden ikke at flyve ind på tribunen, selv efter et kraftigt skud på målet.

Trin 7

Det er helt naturligt, at landesammenslutningerne begyndte at tænke over, hvilken størrelse porten skulle være. Der kræves en vis samlet standard. Som et resultat blev der truffet en beslutning, hvorefter fodboldmålets højde begyndte at svare til 8 fod, hvilket er 2,44 meter, og bredden - 8 yards (7, 32 meter). I øjeblikket er dette størrelsen på porten installeret på alle stadioner i verden.

Trin 8

I tilfælde, hvor portene ikke opfylder standarderne, kan resultatet af kampen blive annulleret, og selve kampen kan blive spillet på et neutralt felt, ellers får hjemmeholdet et teknisk nederlag. En gang vandt Lokomotiv Moskva UEFA Cup-kampen mod schweiziske Sion med en score på 5: 1, men målet var allerede 20 cm. Etape.

Trin 9

Om vinteren er beskuerens opmærksomhed nittet på en anden slags fodbold. Minifodbold har fået stor popularitet i vores land gennem de sidste tyve år. Denne slags fodbold spilles ikke af 10 feltspillere og 1 målmand, men af ​​fem feltspillere og 1 målmand. Selve webstedet er mindre. Naturligvis reduceres portens dimensioner og svarer til en bestemt standard. Så bredden på mini-fodboldmålet er 3 meter, og højden er 2 meter. Samtidig er resultatet simpelthen hockey - 7: 5, 4: 3, men nogle gange spiller holdene et målløst uafgjort.

Populær af emne.