Sådan Laver Du Aerobic Med Glider

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Aerobic Med Glider
Sådan Laver Du Aerobic Med Glider

Video: Sådan Laver Du Aerobic Med Glider

Video: Sådan Laver Du Aerobic Med Glider
Video: 20-Minute At-Home Glider Workout With Towels 2024, Kan
Anonim

Den ubestridelige fordel ved slide aerobic-klasser er deres sjov. I løbet af en sådan træning efterlignes kroppens bevægelser af en skiløber, kunstløber, skater og andre atleter, der oplever dynamiske belastninger. Kvinder udfører denne aerobic af en grund, fordi det betragtes som et meget effektivt værktøj til at forbrænde kalorier og slippe af med fedt i bækken- og lårområdet.

Sådan laver du aerobic med glider
Sådan laver du aerobic med glider

Er det nødvendigt

  • - glidebane i standardstørrelse
  • - specielt fodtøj, der holder underbenet godt fast
  • sokker eller specielle skoovertræk.

Instruktioner

Trin 1

Det vil være svært i begyndelsen af dine klasser, især i starten, når du vænner dig til glidebanen. Hvis du aldrig har skøjtet før, skal du først udvikle stabilitet og lære at skubbe fra midten af banen til en af siderne og tilbage. Under denne øvelse er både det indre og det ydre lår stærkt anstrengt. Over tid, når du lærer at glide let, vil du være i stand til at gå videre til mere komplekse kombinationer, der inkluderer svingende ben, arme og torso vendinger.

Trin 2

Grundlæggende glidning. I. s. - stående ved siden af gangbroens venstre rampe. Fødderne sammen, benene let bøjede, ryggen lidt skråt fremad. Fra denne startposition skal du skubbe fra rampen og tage 2 trin til højre ved siden af diaset. Deltag derefter dine ben ved højre rampe. Vend tilbage til I. s. på samme måde.

Trin 3

Den anden mulighed er grundlæggende glidning. Brug de samme bevægelser som i den forrige version. Men nu skal du ikke udføre to dias langs diaset, men kun en. Til denne øvelse skal du bøje dine arme foran din krop og derefter trække dem mod din torso, mens du bøjer dig. Hvis du stadig mestrer glidebanen, skal du først ikke medtage den generelle bevægelse af hånden. Bedre at bare holde dem nær dine hofter eller talje.

Trin 4

Berører gulvet forfra. I denne øvelse udføres der også en sideglidning, men samtidig skal et af benene i slutningen af bevægelsen røre gulvet med tåen lidt foran glideren.

Trin 5

Knæløftere. Disse bevægelser begynder også med nogen af ovenstående grundlæggende glideindstillinger. Når din fod berører rampen, skal du løfte knæet på dit andet ben lige op. Du kan gøre denne øvelse vanskeligere ved at svinge armene over hovedet.

Trin 6

Overlapp med skinner. Sådanne bevægelser begynder også med et grundlæggende dias. De udføres ved at bøje knæet på bagbenet tilbage. I dette tilfælde er det nødvendigt at udføre information og skilsmisse med armene bøjet i albuerne.

Trin 7

Løfter benene til siderne. Denne øvelse begynder med en eller anden grundlæggende glidning, og den fortsætter med et sving mod bagbenet. I dette tilfælde er det ikke tilladt at bøje benet ved knæet. Hvis du vil komplicere denne øvelse, skal du svinge armene ned og til siderne.

Anbefalede: